Elikä viime lauantaina Yoyo alkoi kolmannet juksut :( Suunnitelmia pitää tämän takia pistää uusiksi, mutta toisaalta juoksut ajoittuivat erittäin hyvin. Ajoitus oli siis loistava: Stanley on leikattu, kisoja ei tällä aikaa, vappuna pitäisi olla ohi niin päästään JANKK kisoihin, meidän  ei tarvi jättää MIkko Aaltosen ja Mari Kaplaksen agility kurssia välistä. Ainoa asia mikä jää välistä on tämän viikonlopun koirahieronta koulu, joten Yoyo ei pääse kokeilemaan IPOa eli suojelua, jota olemme koulun kanssa menossa katsomaan ja kokeilemaan.

Stanley on tähän mennessä käyttäytynyt asiallisesti. Pientä lisä merkkailua on seksuaalisuuden takia (ja muuta hölmöilyä, joista ei tässä sen enempää;)) Toivottavasti kaikki sujuu hyvin juoksun loppuun saakka. :)

Sunnuntaina Yoyo sitten menee jatkamaan sertin "metsästystä" Siirin kanssa ja joskopa se viimeinen vaadittava serti FIN MVA tulokseen tulisi Jyväskylästä (pidämme peukut pystyssä). Podengojen kehä on kehä 16. Sen alkamis aikaa en osaa sanoa, mutta pyreneittenkoirat aloittavat klo 12.00 ja sen jälkeen on 35 koiraa ennen pieniä kk podeja (joita on neljä kappaletta).