Kisa 1:

Yoyo: Yoyolla oli "metsästys" halut päällä heti aamusta. Tämä tarkoittaa sitä että se räkytti omaa ihanan kamalaa persoonallista haukkuaan kun menimme valmistautumis alueelle ja näki toisen koiran suorittamassa esteitä. Noh tämä on siis hyvä asia mielesäni.
Itse rataan.. Ensimmäinen kaarros 3-4 ei ollut minulta tarpeaksi terävä, joten kaarros valui hieman liian pitkäksi. Takaa kierrot sujuivat hyvin ja suht pienillä kaarroksilla. Myös muurin jälkeinen kaarros valui hieman taas omaa huolimattomuuttani. Kepeillä Yoyo hieman liukasteli uutta alustaa, mutta muuten tämä alusta oli hyvä ja aika lähellä Hukka-Hallin pohjaa. Loppusuora vedettiin sitten täysillä vielä. Tuloksena oli nolla rata! Kuuluttaja ilmoitti Yoyon menneen kärkeen (jota ihmettelin, kun eräs sheltti oli tehnyt todella hyvän ja nopean radan hetkeä aikaisemmin). Noh, hetken kuluttua kuuluttaja kuulutti meidät juttelemaan tuomarin kanssa : aikaamme ei oltu saatu varmaksi, koska sähköinen ajanotto oli pettänyt tai sekoillut jotain ja käsikello oli ehditty nollaamaan ennen kuin asia oli selvinnyt. Aikamme oli 37 ja risat (60-80 väliltä) ehkä... Noh minulla oli vaihtoehtoina suorittaa rata uudelleen ja ottaa riski tai ottaa ajaksi tuomarin kompromissi 38 sekunttia. Hetken mietinnän jälkeen päädyin ottamaan tuomarin ehdottaman ajan, koska oli tulossa vielä kaksi rataa lyhyen ajan sisään ja mahdollisuudet muihin epäonnistumisiin radalla olivat olemassa, jolloin aika olisi heikentynyt. Nollahan on nyt tällä hetkellä tärkein hyvän radan lisäksi. Tällä kompromissi nolla olimme TOISIA!!! jääden voittajalle 1,61 sekunttia, joten ei yhtään huono podengolle tai meille muutenkaan.
Stanley: Stanley starttasi luokan viimeisenä intoa puhkuen : äänet ja eleet puhuivat puolestaan. Noh meidän rata kompastui sittensä heti alkuun, kun Stanöley teki mitä teki eli hyppäsi taas renkaan sivusta. Tämän jälkeen poika hyppäsi välissä yhden hypyn eli hylky tästä. Loppu rata tehtiin täysillä ja hauskaa pitäen. Täysillä siis eteenpäin. Mahtavat fiilikset. Sitten poika otti kunnon lentokeinun, mutta jatkoi loppuun hyvällä vauhdilla. Keppien eka väli oli hieman hukassa, mutta kun tämä löytyi niin kepit pujoiteltiin itsenäisesti ja tasaisella vauhdilla.


Kisa 2:
Yoyo: Muutamien minuuttien palautuminen edellisestä radasta ja heti perään seuraavat. Rata profiili ei paljoakaan muuttunut eikä radan luonne.
Alussa olin tehnyt jonkin näköisen virhe arvioinnin puomin kanssa. Olin siis päättänyt kierrättää esteen neljä kehänauhan kautta, mutta mutta.. Edellinen suorittaja oli Noora Bonon kanssa ja katsoin että Bono karkasi kolmoselta suoraa puomille. En ollut pienessä päässä ajatellutkaan että niin voisi käydä.. Ja näinhän meillekin kävi. Noh loppu rata "täysillä". Kääntyminen okserilla onnistui hienosti. Keinulla vedätin nyt liikaa kun radalla ei sillain enää ollut väliä niin Yoyo tuli hieman liian aikaisin sivulta pois.
Stanley: Stanley aloitti radan hyvin (oikeastaan erinomaisesti), Tällä kertaa kepeille löydettiin oikein ja ne pujoteltiin oikein, mutta vauhti oli hieman hidastunut. Keinulla tuli sitten ongelmia edellisen radan lentokeinun takia. Stanley ei suostunut menemään keinulle, josta sitten sai kieltojen takia hyllyn. Tuomari auttoi meittä sitten hidastamalla keinua (toivon että tästä ei nyt muodostu meille uutta ongelmaa). Noh vielä jotain positiivistä: poika hyppäsi renkaan kerrasta oikein!
 
Kisa 3:

Yoyo: Radan profiili ei taaskaan muuttunut dramaattisesti, mutta luonne muuttui hieman : vauhdikkuutta tuli lisää..
Yoyossa oli vielä menohaluja hyvin. Yoyo suoritti rataa hyvin, mutta kokemattomuus näkyi hienoisena väsymyksenä ( en kyllä itsekkään kovin skarppina ollut, kun viides rata parin tunnin sisään). Eipä radasta oikeen mitään kummempaa sanottavaa. kaikki toimi hyvin. Oli ihana huomata taas että Yoyoa voi ohjata hyvin sekä edestä että takaa.
Oli mukava olla kisaamassa ex-seurassa (ja noh olihan minulla ex-seuran fleece päällä, johon tarvii ehkä käydä brodeeraamassa se ex ;)). Paljon tuttuja näkyi ja vieläkin jotkut ihmettelivät että missä asun (kuuluttaja kuulutti ekalla radalla meidät kuuluvaksi ATThen, mutta minkäs sille voi kun on tuntenut kauan). Olenhan jo 1½ vuotta asustellut Kuopiossa ja edustanut Hukka-Putkea. Sain hyvää palautetta meidän menosta ja oli kiva huomata nyt tällä tavalla konkreettisesti että olemme menneet eteenpäin vauhdissa, hallinnassa ja tekniikassa.
 
Kiitos ex-seuralle hyvistä kisoista! Ei tullut turhaa puudutettua persuksia 6-7 tuntia junassa suuntaansa. Tienestinä kaksi nollaa!