Stanley on asunut luonani nyt noin vuoden ja sinä aikana olemme kasvattaneet luottamusta ja kontaktia toistemme välillä. Tänään laitoin luottamuksemme kunnon testiin: Stanley oli lenkillä vapaana ihan kunnolla! Stanley on ollut tähän mennessä vapaana lähinnä aidatuilla alueilla ja agility kentällä(tietenkin). Tämä on kasvattanut sidettämme. Stanleyllä oli erittäin hauskaa! Se nautti suunnattomasti täysillä juoksemisesta ja kilpailemisesta Yoyon kanssa sekä tuli kutsuttaessa aina täysillä luokse (joskus pienellä viiveellä, mutta kuitenkin).

Yhteinen taipaleemme on ollut antoisa, joskin harmeiltakaan ole selvitty. Alku pulmia tuotti Stanleyn eroahdistus / "eroahdistus". Poissa ollessani poika ulvoi ja haukkui. Kokeilimma D.A.Pia, serenium(jotain) ja clomicalmia. Lopulta jouduimme siirtymään sitruunapantaan jota edelleenkin käytämme. Toinen harmi on pissailu poissa ollessani. jalka nousee ainakin kerran poissa ollessani. yhteiselo vierailessamme kotipuolessani ei Verdi-kerryn kanssa ole ollut mutkatonta.

Ilon hetkiä on koettu sitäkin enemmän. Yoyo ja Stanley nauttivat suunnattomasti toistensa seurasta ja nauttivat joka hetkestä. Stanleyllä on ihana tapa nukkua peiton alla, jotai itse rakastan suunnattomasti tässä pojassa (vaikka poika viekin tilaa). Keväällä Stanleyltä lähti pallit (noh en tiedä onko tämä toisaalta kovinkaan ilon hetki, mutta..). Agilityssä olemme kokeneet ja oppineet paljon toisistamme ja erittäin mahtavaa on ollut se että olemme nousseet lyhyen yhteistyömme aikana aika nopeasti kolmosluokkaan ENSIMMÄISENÄ podengona (Yoyo ensimmäisenä karkkarina).
Nyt yhteistyö ja luottamus alkaa olla tasaista. Elämä Verdin kanssa onnistuu pienellä apuvälineellä eli portilla. Stanley ei hauku yksin ollessaan ja vanhempieni luona ei haukuta eikä pissitä ja nyt vielä vapaanaolo lenkillä:)

Kiitos Laura ihanasta kumppanista Yoyolle ja minulle! <3