No niin vihdoin ja viimein on aikaa. Koulussa on ollut kiirettä, kun jaksot loppui ja loppurutistus väännettiin tällä viikolla.

Rima 28.2
Lähdin lauantai aamun kohti Tamperetta 5.55 lähtevällä junalla. Tampereella isäni ja keponi oli vastassa minua ja suuntasimme kohti Riihimäkeä ja kisoja. Tuomarina kisassa toimi Salme Mujunen ja kisaajia oli lähes 40 kappaletta mini 3ssa.
Rata 1. Rata oli suht simppeli, mutta ihmetystä aiheuuti se että Mujusen radalla oli VAIN YKSI PUTKI! Noh eipä tuo mitään. Yoyo teki suht hienoa työtä radalla ja taas saimme onnistuneesti kokeilla uutta "BACK"-käskyä joka toimi taas moitteettomasti. Yoyon tuloksena oli 0 ja sijoitus valui sitten sinne sijalle yhdeksän. Mutta eiköhän me tästä saada vauhtia lisää hiljalleen.
Stanleykin osallisuti tähän rataan. Hienosti poika suoritti An, kepit ja keinut, mutta sitten.. Minä (TYHMÄ) menin ja sössin pojan upean radan!!! Oletin että Stanley irtoaa eritavalla, mutta ei. Tässä sitten ohitettiin este ja sählättiin niin että tulokseksi hylky. Ja veistä käännettiin haavassa: aika olisi riittänyt puhtaaseen nollaan. Noh Mujusta odotellessa taas.
Rata2. Tämä rata näyttikin sitten jo enemmän Salmemaiselta nimittäin kaikki neljä putkeaa kannettiin radalle ja aseteltiin mielenkiintoisesti muiden esteiden kanssa. Rataan tutustumisessa tämä pätkä tuottikin sitten enemmän pään vaivaa ja kerrankin olin tyytyväinen siihen miten Stanleyn oli ilmoitettu suhteessa ratoihin.
Noh tätä rataa jännäsin íhan tosissani kun menimme radalle ja se näkyi (ja kuului) ohjauksessa. Nolla oli loppuun suoralle asti, mutta ihan lopussa oli todella kovalla vauhdilla keppien avokulma, johon moni oli komapastunut. Tätä pelkäsin hieman itsekin, MUTTA Yoyo yllätti minut (tai noh.. ) ja teki aloituksen aivan oikein. Tuloksena 0 ja sijoitus neljäs!
"Kotimatkalla" löysin sattumalta uudet ulkoiluhosut! Niille on jo nyt ollut paljon käyttöä.

Tsau 1.3
Eli seuraavat kisat olivat noin vuorokauden vertaisen levon jälkeen Tsaulla. Olinhan päättänyt testata miten kuntomme kestää karsintojen viisi rataa. Tällä kertaa mukaan lähti vain Yoyo ja tuomarina toimi "työkaverini" Henkka Luomalla, jonka harjoitus radalla nousimme kolmosiin.
Rata 1. (Rata profiilit ovat osittain niin sekaisin tältä päivästä sekaisin niin kerroin vaan ns tärkeimmät jutut radoilta) Yoyo toimi radalla tosi hyvin. Kontaktit otettiin nappiin, vauhti oli tasaista ja nopeaa sekä linjat olivat hyviä! Tästä palkintona oli 0 ja sijoituimme tällä toiseksi. Voittajasta tuli FI AVA!
Rata 2. Tämä rata oli melkein loppuun asti suunnatonta onnistumista, MUTTA sanoin kuvaamaton pettymys kohtasi minut ja Yoyon, kun tytön ollessa puomilla ulkopuolinen koira lähti karkaamaan radalle ja ihmiset alkoivat huutaa koiralle. Yoyo hämmentyi ja "kielsi" seuraavan esteen. Loppu menikin sitten nappiin.
Siinä nousi sitten tunteet todella pinnalle ja itkukin pääsi, kun hieno nolla rata pilattiin näin ulkopuolis(t)en toimesta. Tuloksena sitten 5 ja hyvä aika, joka oikeutti kolmanteen sijaan. Ei siinä paljon palkinnot lohduttanut....
Rata 3. Pikainen kerääminen seuraavalle radalle, joka ei oikeen meinannut onnistua, mutta pakkohan se oli yrittää. Kaikki meni nappiin taas samalle puomille asti, mutta sitten ei oma pää enää kestänyt ja lähdin irtoamaan yhden askeleen etuajassa puomilta ja Yoyo hyppäsi kontaktin yli. Tuloksena 5 ja aika oli luokan nopein. Arvatkaan sapettiko?! Tällä sijoituimme 4nksi.
Illalla pettymys alkoi hiljalleen hälvetä, mutta jos keskimmäinen rata olisi onnistunut olisi ollut mahdollisuus niihin viiteen nollaan! En siis tavoitellut täydellisyyttä ollenkaan ;) KIITOS KEPOLLE taas hyvästä kepoilusta!!! Olet paras <3

Noh, pettymykset piinasivat minua ja Puolan reissumme peruuntuikin lentoyhtiön virheen takia. Onni onnettomuudessa: syyskuussa Itävaltaan!?!?

Keskiviikkona otimme suunnan kohti Kuopiota ja sain itselleni paikan lauantain Oreniuksen Juhan koulutukseen. Koulutus oli ihan hyvä, mutta koska olin kuullut paljon kehuja Juhasta olin hieman pettynyt koulutuksen antimiin. Mutta oli kivat treenit silti. Sunnuntaina kävimme lenkillä jäällä( ja laitan siittö kuvia tuonne loppuun:) kun jaksan)

Tiistaina oli sitten omat treenit, jossa teimme kisan omaisia suorituksia emmekä hinkanneet ratoja. Yoyo meni muuten ihan hyvin, mutta kontaktit kusi! Siis Yoyo otti kontaktit, mutta läpijuoksuna ja tätähän en ole kouluttanut ja tavoitellut, joten se ei ole hyväksyttävää!
Otimme ensimmäisen kierroksen jälkeen vielä uuestaan saman radan ja testasin Stanleyn kulun myös tällä radalla. Stanley tekikin hienon nollan ja ihan kivan aijan. Verrattuani Yoyon ja Stanleyn nollien aikoja sain tulokseksi että koirilla on 5 sekunttia eroa ajoissa tällä kertaa.

Perajntaina Yoyo täytti 3 vuotta!! Kiitos taas kerran Yoyon kasvattajalle mahtavasta pakkauksesta!!