Yoyon juoksuja ollaan tässä odoteltu jo jonkin aikaa, mutta ei tyttö niitä ole vielä aloittanut. Saisi nyt sitten panttailla niitä pääsiäisen yli että pääsisi kisaamaan molempien kanssa ATTlle.
Siellä onkin hurja määrä mini3sia: 54,59 ja 53! Hurja määrä siihen verrattuna mihin ollaan täällä tottu, mutta tietenkin hyvää harjoitusta arvokisoja ajatellen, kun siellä niitä koiria piisaa. Nyt kun saisi omat hermot pidettyä kurissa.
Tuomarina meillä toimii Luomalan Henkka, jonka viime radat onnistui Yoyon kanssa lähes nappiin ja vaikuttivat siltä että tuomarin tyyli olisi Stanleyllekin sopiva. Toki uusista tuomareista on vaikea sanoa, koska heidän tyyli ei vielä ole vakiintunut.

Edelliselle päivälle olen sitten ilmoitellut Yoyon epäviralliseen maajoukkuekisaan ihan mielenkiinnosta. Turkuun olisi tarkoitus suunnata torstaina ja takaisin tänne Kuopioon taas maanantai illalla.

Oman pohdintani kohteena on tässä pitkään ollut jo oma kuntoni ja toisaalta taas Yoyon vauhti, jotka molemmat kaipaisivat vähän kohennusta. Omaa kunto ohjelmaa olen jo pyörittänyt päässä, mutta saa nähdä miten aika ja itsekuri riittää toteuttamaan nämä haaveet.
Yoyon treenausta olen kanssa pyöritellyt ajatuksissani ja pohtinut että mikä tapa olisi meidän kannalta se paras nopeuden treenaaminen. Vielä en ole sitä päättänyt, mutta päätös on tehtävä pian, jotta tuloksia saadaan jo arvokisoihin. Ajattelin työstää juoksun aikana nopeutta ilman esteitä ja juoksujen jälkeen esteillä, mutta..
Pitäisi varmaan ottaa yhteyttä meidän HuPiJa kouluttajiin ja kysyä heidän mielipidettään ja näkemyksiään asiasta.