No niin ei ole taas ehtinyt koululta ja muilta menoilta kirjoittelemaan tänne (eikä mihinkään muuallekaan). Nyt korjataan tilanne.

Aloitetaan "alusta":

Vaasa KV 25.4
Pitkän matkan jälkeen pääsimme Vaasaan ja näyttely paikalle (kevään ensimminen T-paita keli muuten). Yoyo esiintyi ihan malikaasti kehässä ja tuloksena hyvä arvostelu, jossa ei mitään moitittavaa (toki tuomari ei tainnut tietää podengoista paljoakaan). Tuloksena ERI ja PN3 (kolme muuta kanssa kilpailijaa olivat myös narttuja). Loppu päätelmänä oli että annetaan Yoyon kypsyä nyt vielä hetki ennen kun viedään lisää valio-luokkaan.
Tästä suuntasimme kohti Varkautta ja mummolaa.

Varkaus 26.-27.4
Varkaudessa treenasimme Yoyon kanssa sunnuntain Laitisen Jarin koulutuksessa. Oivalluksina: jaakotus ja se että kepien sisään tulo onnistuu taas hyvin vauhdilla avo-kulmaan. Treeniä oli yhteensä 4 tuntia eli 2 x 2 tuntia.

Kuopio 30.4
Täytin vuoden lisää eli ikää nyt 21-vuotta

Vappu:
vappu meni kotona koirien kanssa mitään ei oikeen tullut juhlittua (en ole juhlija tyyppiä)

Kuopio 2.5
Treeniä oli taas tiedossa yhteensä neljä tuntia, kun Sari Vähäniitty tuli kouluttamaan Hupulle. Osallistuin molempien kanssa. Tässä oivalluksia ja väghän muutakin..
Stanley: kepit sujui todella hienosti, ohjauksellisesti aivan erilainen kuin Yoyo
Yoyo: tehot, kepit mahtavat, vartalon luku, irtoaminen

Joensuu 3.5
Kävimme kisaamassa Joensuussa sunnuntaina Yoyon kanssa kolme starttia. Tuomarin nimeä en nyt kirjoita, kun en muista ulkoa mmiten se kirjoitetaan. Ekalta radalta 15, jossa oivalsin etten ollut yhtään oma itseni-> asenne räyhäämistä, kamalaa vedätystä. Yoyo siis hyppi kauniisti ja tyyli puhtaasti An ja puomin sekä otti yhden kiellon.
Toiselle radalla menin sitten eri asenteella (ja valmiina niska-perse oteeseen, jos kontaktit hypittäisiin). Sitten tulikin kaunis rata, mutta varmistelua, joten aika ei ollut kovin ihmeellinen.
Viimeinen rata oli hyppis ja tuloksena 5. Yksi kielto, kun pidin Yoyoa liian kauan hallussa.

Tiistai 5.5
Eilen oli omat treenit, jotka sujuivat hyvin. Kokeilin taas vaihtoehtoisia tyylejä ohjata ja nämä sujuivat hyvin. Oivallus: Yoyon vauhti kasvaa kun sen kanssa kilpailee (juoksussa)! AI ETTÄ OLEN KAIVANNUT OHJATTUA RYHMÄÄ.. Kiitos Kati!