Elikä blogia ei oo tullut päiviteltyä osittain kiireiden ja osittain sen vuoksi ettei ole oikeen ollut sanottavaa kun pitkään kaikki meni agilityssä niin penkin alle kuin vain voi mennä. Mutta nyt on taas noustu ylös kuopasta ja agility elämä alkaa taas hymyillä (muuta elämää ei sitten taisakkaan olla...)

SM-kisat:
PE: epävirallisilla radoilla Yoyo toimi ihan kivasti
LA: vapaa päivä ja seurailtiin kisoja ja käytiin Ruotsissa Mikan kanssa
SU: yksilökisa meni aivan penkin alle koiran vauhdin suhteen. Sää ei suosinut lainkaan ja vettä tuli taivaan täydeltä. Yoyolle YLIAIKA (?!?!?) nolla ja sijoitus 52, kun 50 pääsi jatkoon. Normaalilla Yoyolla olisi päässyt ihan kevyesti finaaliradalle
Kiitos Mikalle (ja tietenkin Mikolle) mahtavasta kisa viikonlopusta! Vaikka tulokset eivät tyydyttäneet niin reissu oli silti aivan mahtava!!

(hylly alla, joten kaunis lento kontakti tuli sitten p*rkele otettua. Paljain jaloin tietenkin ja vaatteet esteiden mukaan:))

Juhannus kisat:
Kisasimme vain lauantaina. Ekalta radalta Yoyolle hyvä nolla ja Stanille elämänsä paras agilityrata kisoissa, joskin itse sössin varman nollan hyllyksi! Kepit olivat aivan mahtavat!! Toisella radalla taisi molemmille tulla hylky, mutta molemmat liikku ihan kivasti. Lisäksi kisasin vehter Bonon kanssa yhden radan. Tuloksena taisi olla jotain 10(?): kontakti ja kepit (maksille pitää antaa tilaa!!)


(Stanin parhaat kepit ever!!)

Näyttely reissu Ruotsiin:
Siskoni otti Yoyon mukaan Gällivaaraan näyttelyyn ja esiintyivät hyvällä menestyksellä: ERI, SA, CACIB, VSP, S MVA!!!!!!

Agirotu:
PE: rata oli aivan kamala, mutta ihan kivasti meni (muistaakseni) Stani teki taas yliaika nollan, mutta Yoyon tulosta en muista.
LA:en muista en kerta kaikkiaan mitään muuta kun että vikalla radalla Yoyo toimi tosi makeesti!
SU: nukuttiin pommiin niin ei tasoituskisaan osallistu. Joukuekissa Yoyo teki 5 (Alta), mutta liikkui erittäin hyvin. Mahtavaa oli nähdä popoja agissa


(Into, Ville, Siru ja Yoyo POPO POing POing -copy Tiia)

MM-karsinnat:
Rata 1: tulos taisi olla 5, kun liukastuin ja tämä johti kieltoon. Muuten kulki kivasti (tai noh hyvin ;))
Rata 2: tulos HYL, kun ohjaaja ei osannut yhtikäs mitään!!!! Hyi mua!!!
Radoille 3-5 ei sitten päästykkään
Iiitu ja Reina viettivät karsinnat meidän hyvässä huomassa. Kiitos viikonlopusta! Ens vuonna sitten näytetään muille ;) 

Koulun 3 vuosi alkoi!
--ja Kuopion Lukkoasema valmistui

HUPUn kisat:
Rata 1: Yoyolle helpossa kohtaa ohjaajan aiheuttama hylkäys, Stanille 10 renkaalta
Rata 2: Yoyolle nolla, mutta sijoitus vasta 9. kun täällä tuo minien taso on niin mieletön
Joukkue PiirM: Yoyolle 5 tyhmästä kielto pyörähdyksestä putken edessä, Stanille 0 ja aika -3,??!!!!

Hämeenlinnan kisat:
Rata 1: Yoyolle taas tyhmä ohjaajan hylky, mutta meno oli mieletöntä!!! Sai olla ylpeä pikku tytöstään. Stanille tuli TAAS yliaika nolla. JA minun RAKAS REETTANI (11½v) kisasi varmaan vuoden tauon jälkeen ja kahden vuoden yhteistyö tauon jälkeen! Tulos ja meno oli makeeta: 0!!!!! Oli ihana ohjata varmaa koiraa <3
Rata 2: Yoyolle makee nolla ja sijoitus 2! Stanille sitten 15 (rima, kepit, rengas). Reetta ei enää agiradalle osallistu

Popo päivillä vierailu:
Vierailtiin Lauran kanssa sunnuntaina popo päivillä Riihimäellä juoksuttamassa popoja vieheen peässä. Stani yllätti sillä ettei viehe oikeen kiinnostanut. Kyllä poika juoksi, mutta... Yoyo taas... Palo vieheen perään oli kova (ja samoin ääni). Huuto aina kun viehe liikkui ilman Yoyoa oli kova. Juokseminen oli hyvän näköistä! WAU! Vois harkita että treenaiskin vieheen kanssa, mutta kun meillä vinttari suora on ihan agilitykentän vieressä niin ei hyvä yhdistelmä ollenkaan. Tuli kumminkin todistettua että Yoyolla on viettiä erittäin hyvin!

Ja paljon tuli Yoyon uitua:)

Ja Jennika muutti Poriin :(

 

PS Yoyo on ilmoitettu TOKO kisoihin!! Nyt pitäis vaan saada treenattua ja treeni motivaatiota ettei kisat mee ihan yleidön naurattamiseksi:)