Vietin Stäbin kanssa piiiiitkän viikonlopun Turussa (to-ti) ja Yoyo vietti saman viikonlopun Turussa ja Riikassa siskoni kanssa. Tämän "viikonlopun" anti oli erittäin hyvä:

1. Perjanataina kävin koulimassa yhtä ryhmää ATTllä "vahingossa" () ja samalla treenasin hieman Reetan kanssa. Ryhmä sai suht haastavan radan eteensä, jossa tarkoituksena oli -yllripylläri- ohjaajan liikkumisen oikea suunta ja ajoitus. Hyvää työtä kaikki tekivät ja taisi jäädä aika paljon käteenkin jatkoa varten! Reetu teki saman pätkän ja huomasi niiiin selvästi että Reetta on niin vanhan tyylin ohjattava kuin olla ja voi - häh mikä saksalainen? takaaleikkaus? jaakotus? Eli jos jatkossa meidät  vielä nähdään meidän viimeisissä kisoissa niin valssia nähdään ihan urakalla.
(niin ja aamusta Yoyo lähti reissuun)

2. Lauantaina Stanillä oli kisat TSAUlla. Antina kaksi hyvin sujunutta rataa, mutta hyllyt molemmilta, koska pojan kanssa ei viitsi korjata vaan annetaan mennä täysillä. Ekalla radalla keppi virheitä ja en korjannut rengasta ja toiselta radalata ensimmäisen esteen ohi, jota en viitsinyt alkaa korjailla.

Yoyo samaan aikaan PN2, vara-cacib (vastassa Decoeli Gina da terra de montoito)

Illalla käyttiin parhaan ystäväni kanssa istumassa muutamalla ja juttelemassa. Alun perin hänen ei pitänyt tulla edes Turkuun, mutta onneksi hän tulikin <3 Oli ihana nähdä ystävää pitkästä aikaa.

3. Sunnuntai oli sitten lenkkeily päivä. Käyttiin Voguen ja Janikan Oskun kanssa (Janikakin mukana) Ruissalossa sellainen vajaan tunnin lenkki. Kakarat käyttäyty hyvin toistensa seurassa ja hauskaa oli. Sittenkurvailimme katsastamassa pari juokkaria, josko vapaana leikkiminen olisi onnistunut. Toisessa tärppäsi noin kahdeksi minuutiksi (siis haluttiin ettei ollut muita koiria), kunnes joku erittäin aivoton nuorukainen tuli uros koiransa kanssa lähes väkisin paikalle vaikka sanoimme ettei koiramme halua seuraa. Noh pakkohan siittä oli lähteä pois ja koirat painiskeli vielä remmissä. Olispa heillä ollut hauskaa, mutta mutta.....
 

Yoyo taas PN2, mutta tällä kertaa serti (-> Latvian valio) ja vara-cacib. Nämä vara-cacibit pitää viellä varmentaa cacibeiksi, jotta tytöstä tulee Kansainvälinen muotovalio :)

4. Maanatai oli Yoyon kotiin paluu päivä (yöllä kello 1.15). Kävin hakemasa missini kotiin. Matka oli sitten nukuttu niin kotona riitti virtaa vähän liikaakin. Päivällä kävin kampaajalla vähän lyhentämässä hiuksiani (huonot pois). Illalla käytiin Yoyon kanssa treenaamassa hyvällä menestyksellä ATTllä. Menin vanhan kouluttajani Ismon ryhmään, mutta hän oli kipeänä ja tilalla oli kouluttamassa Marja. Rata oli haastavan näköinen (joka on aina hyvä!) ja uusia asioita opittiin. Yoyo toimi niin mielettömän hyvin: hyvät takaakierrot, erittäin hyvät sylkkäri, hyvä 90 asteen keppikulma, ihmeen hyvä pakkovalssi ja siihen perään jaakko (en voinut kun ihmetellä pakkovalssivammaisena miten hyvin onnistui!!), back(f?)lapp onnistui heti ensimmäisellä kerralla (!), ja loppu radan sylkkärit toimi hienosti! Mahtava fiilis.

5.Tiistai oli matkustelu päivä: Turku-Tampere-Pieksämäki-Kuopio. Aika kuli lepposisasti Twilightin ja the Baseballin parissa. Illalla oli KEKOAn kakkos tapaaminen (joten rääkkiä tiedossa). Alku lämppärinä kolme kierrosta ratajuoksua ja yllätyinkin kuinka kevyesti juoksu sujui vieläpä kärkijoukoissa! (kai se kunto on siis jo johonkin kehittynyt?!?!) Sen jälkeen kunnon alku venyttely. Takareisi kiristi aikalailla.... Koordinaatio juoksut sujuivat mielestäni hyvin ja kuten tiesinkin niin vahvuuteni olivat sivuttain ja takaperin juokseminen (hyvä näin!). Ennen loppuveryttelyjä kamalaakin kamalampi koti kuntopiiri (siis minä vihaan kaikkia kunotopiirejä!!!!!). Tässä vaiheessa kroppa alkoi vähän jo tökkiä vastaan, mutta pakkohan se oli sisulla vääntää. Vielä kierros hölkötellen rataa ympäri ja loppu venyttelyt. Näillä eväillä Mikan kanssa sitten lauantaina Kajaaniin!

6. Keskiviikko on kouluttamis päiväni aiheeksi valitsin vaihtoehtojen hakemisen vaikka merkitty oli lähtötilanne, joka treenataan sitten ensi viikolla. Hyvin sujui kaikilta!! Jep jep mulla on niin mahtava treeni ryhmä!!

7. Torstaina sitten treenaillaan Yoyon kanssa omatoimiryhmässä. En kirjoita näistä treeneistä muuta kuin Yoyolla aivan mahtava vire! Ja maksamakkara sukka toimii niiin hyvin!!!!

8. Perjantaina -eli tänään- käyn treenauttamassa yhden ryhmän hallilla. Niin ja minut on nyt sitten valittu Portugalinpodengo yhdistyksen agilitytoimikunnan puheenjohtajaksi (jaiks!)

9. Lauantaina mennään Yoyon kanssa med Mika ja Miko (Stani seuraneitinä) Kajaaniin kisaamaan.

10. Sunnuntaina ollaan sitten sovittu että mennään Riitan&Turren ja Liisan&Sateen/Saiman (?) kanssa treenaamaan jotain? Ja sitten on tanssi tunti, joka on agilityä tukevaa liikuntaa...

11. Maanantai on sitten agility vapaa päivä ja silloin MINÄ menen hierontaan!  Eli taas tuetaan agilityä ;) 

12. Tiistai on oikeasti vapaa päivä?!?!?! -EHKÄ

13. Keskiviikko on taas koulimispäivä

14. Torstai on treenipäivä

15. Perajantaina suunta taas kohti Turkua, joka on näin ollen agility vapaa päivä!

16. Lauantaina kisataan WECAlla Noormarkussa, mutta vielä tärkeämpänä Semmareiden klubi keikka <3 <3

HUOH!