Oma jalkani oli nyt toista kertaa hierottavana (noh joo molemmat hierottiin). Onpa tosi kiva kuulla että "ai tämäkin on näin kireä" tyyppisiä kommentteja. Jalat siis aivan kamalassa jumissa kun olla ja voi. Ne kyllä pehmenivät hyvin käsittelyn aikana vaikkakin ipu välillä oli aika hirmunen (mutta kivulla saadaan tässä tapauksessa hyvää aikaiseksi ehdottomasti!). Venyvyys jaloissani oli aivan mieletön ja ne venyivät hyvin nopeasti, kun niitä aloitti venyttämään. Joskohan sitä vois viikon kevyen liikunnan (noin 1-1½ tuntia per päivä) jälkeen alkaa jo palaamaan normaaliin rytmiin, kun tuo pistävin pakkanenkin on jo vähän hellittänyt.

Yoyo ei ole juoksujen takia pääsyt hallille treenaamaan, mutta minä olen siellä ollut tällä viikolla olmena päivänä yhteensä 5½ tuntia. Hullua(ko?)! Yoyo on keskittynyt temppuihin, lenkkeilyyn, oleiluun ja luihin. Pitkiä lenkkejä ei olla oikeen voitu kylmyyden takia tehdä, mutta tänään ois tarkoitus mennä jäälle juoksemaan (jäällä käytiin jo torstaina ja oli mahtavaa). Josko suurimmat energiat sais tytöstä pois. Temppuilua ollaan harrasteltu kerran tai kaks per päivä, jotta tytöllä ois jotain tekemistä. Olen lähtenyt rakentamaan seinälle "kiipeämistä" ja äsken aloitettiin sisä treenit 2on-2off kontakteista. Tarkoitus olisi palauttaa täsmällisyyttä ja kehittää nopeutta ja itsenäisyyttä. Tätä työstetään nyt päivittäin ensin sisällä ja vieden se sitten ulos. Ekana myös oikea paikka ja siittä kasvatetaan nopeutta.

 

Tässä löpinät tällä kertaa. Koitan tässä viionlopun aikana saada kämpän joulutauko kuntoon ja alku viikosta sitten suunntaan Yoyon kanssa Turkuun viettämään ainakin joulu ja varmaan myös uusvuos.