Oltiin eilen Tiian treeneissä. Rata oli sellainen että siinä tehtiin tekniikkaa tekniikan perään: niisto, merkkaus, tuplasylkkäri, poispäin kääntö, saksalainen, persjättö.
Ensin harjoiteltiin merkkausta lämppäriesteillä ja hyvinhän Yoyo tajusi mitä siltä hain tuolla jutulla. Radalla sitten pyörittiin aikast täydellisesti, jos mietitään tekniikkaa. Niistoto toimi yllätäen jok'ikinen hienosti. Uutena tehty merkkaus ja sen jälkeinen tuplasylkkäri menivät nappiin. Poispäin kääntö valui hieman ja oli löysä, mutta ei se mittään. Itse ehdin saksalaiseen hyvin ja persjättöihin todella hyvin. Ainoa virhe oli viimeisen esteen ohitus, kun itse sijoituin väärin.

Siinä sitten Tiian kanssa juteltiin ja paljon kehuja tulikin. Uutena huomiona oli se että Yoyon ehkä hienoinen "hitaus" treeneissä johtuu siittä että tyttö miettii liikaa sitä mitä minä siltä haluan. Se kuulema katsoo tarkkaa ja jos infoa ei tule niin hidastus pomppuloita tapahtuu. Sitten tuli puheeksi minun kehittyminen, joka kaipaisi lainakoiraa (tai uutta koiraa ;)). Mutta siis tarvisin sellaisen tykkikoiran jonka kanssa ajoitus olisi vielä tarkempaa, koska Yoyon ohjauksen osaan jo hyvin ja siinä ajoitukset ja liikeradat ovat aivan napit. Hmm.. Mistä mä saisin tällaisen? Oisko kellään ylimäärästä agilitykoiraa mulle?!!!?

Toinen kiekka vedettiin vielä ja pinoisen korjailu yrityksen takia yksi niisto ja poispäin kääntö tuottivat muutaman kerran vaikeuksia. Enempää ei sitten otettu hyvän fiiliksen takia. On mulla hieno tyttö!

Ai niin ja sitten puhuttiin vielä siittä että kisoissa Yoyon vire on erilainen niin myös vauhtia on enemmän. Se ei (tai sen ei ainakaan pitäisi) miettiä liikoja.

(PS. Kepo-juttu sujuu tällä hetkellä hyvin... Edelleen katsellaan ja kuullostellaan, mutta hyvältä näytää, jos en itse pilaa kaikkea....)