Kyllähän olin jo arvannut etten joukkueeseen pääse sen mitä Tn kanssa olin jutellut asiasta. Ja toisaalta ompahan Suomella huippu joukkueet missä yks popo ei oo tahrana muiden joukossa. Yoyo on kuitenkin nuori koira ja sillä on vielä aikaa.

Itse asiassa se Yoyon pääsemättömyys ei harmita vaan se että kun tätä lajia on jo kauan harrastanut ja tuntuu että aina tulee vaan "häviöitä". Joo aina ei voi voittaa, mutta voisiko joskus joku juttu jopa onnistua minun kohdallani?!?! Noh toisaalta tällä hetkellä yksityiselämässä menee hyvin..... Mutta silti.... Yoyohan on teknisesti suht taitava koira, mutta vauhtia ja varmuutta saisi olla edelleen lisää ja eiköhän niitä vielä ehdi tuon ikäiselle koiralle keertyä! .Hope so!!

Ehkä se seuraavaksi on se "Oikotie onneen" hankittava!!! En kyllä ihan oikeasti vois ees sitä ajatella mulle. Mutta kyllähän tuo seuraava koira alkaa jo kummitella takaraivossa....... ;)

Noh nyt kun ei sitten Tsekkeihin lähdetä pitää miettiä kesän lomailua hieman uusiksi, kun ulkomaille olis hinku. Joskos sitä lähtis ihan koirattomalle lomalle!??! Niin ja suunnitelmia on nyt sitten tuollekin ajalle jollloin European on: lähden kouluttamaan airiksia vielä tietämättönäksi ajaksi!