Elikä ens viikolla tähän aikaan olen kipsitön!! Olen jo nyt innoissani ja toinenkin juttu poistuu ainakin hetkellisesti elämästäni joka toivottavasti helpottaa tiettyjä asioita.

Kevään ja kesän suunnitelmat alkaa olla aika hyvin kasassa, mutta silti vielä auki, koska vaihtoehtoja on paljon ja kaikkia en edes tiedä. Tässä olisi tarkoitus kisata aktiivisesti kun Yoyo saapuu takaisin Kuopioon ja treenata pitäisi kahta kauheammin. Tyttö alkaa kuulemma olemaan aika kierroksilla tuolla Turun päässä, kun ei oikeen pelkkä lenkkeily tyttöselle riitä.
Ikävä on kyllä suuri! Tuossa yksi ilta itkin ensimmäistä kertaa (ja sitäkin pitempään) kun rakkaat koirat eivät olleet halittavina, mutta onneksi oli hyvä vara-halikoira Tassu, joka hoisi tilanteen hyvin. Lomalla tuli kyllä enemmän iloisia hetkiä kuin itkuja (onneski), mutta täytyy sanoa että kokeilin pilkkimistä ensimmäisen kerran ja se ei oikeen ollut mun juttu..... Ei todellakaan. Siirryin suht nopeesti tuijottelemaan Kepon pilkki puuhia, kun oma ei oikeen luonnistunut. Istuskelu jäällä oli kivaa, mutta muuten.... Blaah...

Ensi viikonloppu on aivan turha -ja loppu viikko kans. Kepo on näillä näkymin poissa ja joudun totuttelemaan yksin oloon. Et jos jollain on jotain suunnitelmia niin mä oon vapaaehtoinen lähes kaikkeen! Yhdet tupper kutsut tuli tossa, joten sinne varmaan sitten visiitille.

Siittä sitten seuraava viikonloppu menee lähes 100% Mikkelissä, kun koutsaan toisena päivänä (eli la) ja meen kattoo kisoja toisena päivänä (-niin Kepsa on viikonlopun pois ja koiria ei oo vielä). Tämän mahdollistaa ihanista ihanin Iitu, jonka luo saan majoittua yöksi :) 

Tässä varmaan tämän hetken tärkeimmät uutiset. Mikkelin viikonloppua odotellessa :D