Kävimme Lieksassa kisaamassa hyvällä menestyksellä. Vähän aikaa agi on mennyt vaan ihan ok niin on ihanaa että työpalkitaan! Kerron radat nyt kuvien tukemana ja kuvat on ottanut kultani/keponi.

Rata A:
Alkuun pieni pyöritys ja avoysikymppinen kepit, jotka onnistuivat juurikin nappiin vaikka perä meinasi koiralla luistaa. Suoraa tykitystä ja pientä kaarretta. Pimeäputken pää ja sen jälkeen 180 asteen käännös ja takaakierto, josta parin esteen kautta puomille. Puomin kontaktilta loikka sivusta, koska varmistelin putkeen menoa jäämällä taakse puomilla. Putken suu samalla linjalla kontaktin kanssa.

Rata B:
Rata oli lähes pelkkää suoran juoksua. Lopussa vahdikas tulo taas avoysikymppi kepeille. Alta tuomittiin alastulo virhe, mutta jatkoimme -ONNEKSI´- täysill loppuun asti. Yoyo suoriutui (tai siis minähän suoriuduin kun minä nämä sössin aina) hienosti. Seuraavaksi putken pään ohitus ja lopun välistä vedot.
Yllätyksekseni tuomari pyyhki virheemme pois eli saimme NOLLAN!! Ajaksi ilmoitettiin 38 ja rapiat. 'Kohta joku koira tykitti ajaksi 36 ja hieman päälle. Sinne meni se nollavoitto sitten.
Yllätys oli suuri kun tallustelin katsomaan tuloksia NOLLAVOITTO!! SERTI!!! MM-KARSINTOIHIN!!! MINUN PIKKU POPONI!! <3

Rata C:
Viimeinen rata oli sitten aivan eri maata kuin kaksi edellistä. Vääntöä ja kääntöä sinne sun tänne. Myöhästyin rataantutustumisesta ja lähdin ekana vielä voiton huumaamana, joten meno ei ollut skarpeinta. Tästä huolimatta minien ainoa nolla ja voitto, mutta hyppyserti jäi 1,73 sekunnin päähän eli sen verran yliaikaa. Radan profiili oli haastava tuolle ihanne ajalle - paska ihanne aika, kuten tuomarikin tokaisi.

Koko reissu oli mahtava! Kultani ja (toivottavasti tuleva) anoppini olivat paikalla tsemppaamassa meitä. Illalla rentouttava rantasauna ja talviturkin jättö kylmään veteen (oli kyllä ihme että menin veteen) sekä hyvää grilli ruokaa. Niin pidän näistä Lieksan reissuista. Siellä aina kummasti rentoutuu <3