Työt haittaa harrastuksia! Argh... Viime viikolla ei ehditty treenaamaan ollenkaan vaan kaikki aika meni halli yläkerrassa puurtaen ainakin 60 tunnin verran. Jotain Yoyo pääsi kuitenkin tekemään hallille avajaisten aikana.

Perjantaina pidimme rally-toko -näytöksen, jossa vedimme yhden radan remmissä läpi. Rata meni hyvin ja selvää kiinnostusta lajia kohtaan on etenkin oman seuran sisällä. Lauantaina osallistuimme ensimmäisenä temppukisaan, jossa temputin Yoyoa freestyle tyylliin. Yoyo suoriutuikin aikalailla hyvin haluamistani tempuista, mutta tällä kertaa ei Yoyon söpöys ja taidot pureneet tuomaristoon halutulla tavalla. Seuraavaksi pieni tauko. Sitten rally-tokoa taas. Tällä kertaa uudenlainen rata ja suoritus ilman remmiä kahteen kertaan. Hyvä fiilis ja nyt odotellaan että voitaisiin kisaillakin rallyssä.

Illan viimeisenä numerona oli knock out kisa, johon olimme lupautuneet Yoyon kanssa. Rata oli haasteellisempi kuin olin ajatellut ja sehän sopi meille hyvin. Ensimmäiseltä radalta hylky, mutta nopeampana maaliin (jälkeen päin päätös että Yoyo kuuluu häviäjiin, kun oli tutustunut väärin rataan kaiken kiireen keskellä). Kohta Kati huutelee minun perään että hae Taavi -terrieri häkistä ja ohjaa sitä. Ja tein työtä käskettyä. Taavi suorittu rataa hienosti, mutta taas ohjasin väärin rataantutustumisen takia, mutta tästä voitto meille. Seuraavaksi häviäjät vastakkain. Yoyo voitti häviäjät ja pääsi hengähtämään, kun minä taas hain Taavin ja kirmasin voitolla radan läpi. Lopuksi häviäjien voittaja kisa ja voittajien voittaja kisa, joissa molemmista selvittiin voittajina maaliin! Mieletön tunne! Olin rättipoikkipuhki, onnellinen ja täynnä kilpailun halua :)

Kiitos Miiralle Taavin lainasta!

Tässä katselin että meille tulee kuukauden kisatauko, kun emme pääse ACEn vappu kisoihin mökkeilyn takia. Seuraavat kisat JATilla äitienpoäivänä.