Laitetaanpa alkuun kuvakimara Turun reissulta.

 

Kisoissa

Reetta The SuperMummo

 

Reetta ja Verdi

 

Stanley

 

Vogue ja Siili

 

Yoyo syö rahkaa PÖYDÄLLÄ!! ;)

 

Perhe Saarela ulkoilee (vasemmalta ylhäältä Verdi, Vogue, Äiti ja alhaalta vasemmalta Reetta, Yoyo ja Stani sekä minä kameran takana) 

 

Vogue ja Yoyo (sekä Stani kuvan ulkopuollella) Laskiaisena Ruissalossa

 

Ja sitten uudempiin aiheisiin :) 
Lauantain Yoyo sai yökylään poikakaverinsa havanankoira Ukon, jonka omistaja pääsi rauhassa viettämään iltaa. Lisäksi vierailu oli hyvää harjoittelua tulevaa pentua varten (niin meille tulee pentu!!!) . Paljon lenkkeilyä ja sen jälkeistä löhöilyä oli siis luvassa. Kaikki meni hyvin vierailulla. Tosin yöunet olivat vähän katkonaiset, kun jokainen meistä pikkuisen jännitti yökyläilyä. Aamulla noustiin 6.30 pissalle ja sen jälkeen nukuttiin kolme tuntia oikein sikeästi ja lähdettiin pitemmälle lenkille. Hauskaa oli ja takulla otetaan uusiksi.
Seuraavan aamuna sainkin todeta että Yoyolla oli alkanut juoksut. Onneksi Ukko on vielä niin nuori poika ettei se tajunnut juoksuista oikeen tuon taivaallista. Eli nyt jää sitten kisoja välistä yhdet juoksujen takia ja omat kisat jää välistä pennun hakureissun takia näillä näkymin.

Tänään käytiin jäällä ilta lenkillä. Lenkki ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, koska Yoyo pelkäsi ensimmäistä kertaa hieman tuota luonnon jään narinaa.
Narina oli kyllä kovaa, mutta ei tuo ole aiemmin pelännyt. Liekö sitten pimeä aiheuttanut vähän lisä jännitystä.
Lisäksi nypin tänään Yoyon korvat. Yoyon karva on kasvanut huippu hyväksi laadultaan ja paksuudeltaan kuukauden Megaderm kuurin aikana. Oikeen kauhistuttaa tuon peppun karvan määrä, mutta eipä kehtaa ottaa sitä poiskaan nyt kun se on noin kaunis!
Siivoilin ja otin sen ohella muutaman ns. sisustuskuvan. Näistä varmasti on ainakin ilo äidille, jos ei muille.