Yoyo haettiin lauantai aamulla Tampereelta isäni ja äitini toimeta, kun jäimme Stanleyn kanssa opiskelemaan.

Itse näyttelystä en kovinkaan paljon tiedä, mutta tuloksena ERI, PN2, vara-SERTI ja vara-CACIB:( Vähän harmitti, mutta niitä näyttelyjä tulee vielä kunhan enätämme jonnekin. Tällä hetkellä kalenteri on aikalailla täynnä syksyyn asti erilaisia koira juttuja:)

1505595.jpg

(Tampere KV -JH -08)

Yoyo tuli sitten Jyväskylästä mukaan sunnuntaina ja jälleen näkemisen riemu oli suunnattoman suuri (johtui varmaan juoksuista;)). Ja koirat pitikin pitää erillään, koska oma sermo ei kestänyt sitä riemua:P

 

Tänään kävimme lenkillä hieman muistalemassa mitenkä ne tokoilut menivätkään. Seuraamisessa oli hyvä kontakti ja into, mutta tiiviyttä tarvitsisi lisää samoin kun pysähdyttäessä tehtävään perusasentoon vaadittaisiin hieman lisää tiiviyttä ja suoruutta. Paikallaan olo sujui hyvin. Luokse tulo oli Yoyolle tyypillisen iloinen ja vauhdikas ja sivulle tulo erittäin tiivis ja hyvä :) Liikkeestä maahan ja seisomaan sujuivat hyvin, mutta välillä pientä kertausta tarvittiin etenkin liikkeestä seisomaan jäämisessä, joka muuttui pariin otteeseen liikkeestä maahan menoksi. Kaukkarit olivat aivan hukassa :/  Koko tämän ajan Stanley haukkui, koska olisi halunnut olla mukana toiminnassa. Ehkäpä tässä joku päivä mennään hänen kanssa tuohon kentälle puuhailemaan keskenään:)