Olimme pyörähtämässä Kajaanissa näyttelyn ja agilityn tiimoilta viime lauantaina. Yoyon kehä oli merkitty alkavaksi noin 12.50 ja tuomarina toimi Hannu Talvi Suomesta. Pieniä karkeakarvaisia popoja oli ilmoittautunut Yoyon lisäksi kolme: Gizmo, Menni ja Jarra. Yoyo pyörähti kehässä mallikaasti ja sai ERI2. Paras narttu -kehässä Yoyo oli vasta kolmas ja sai vara-CACIBIn eli eikun odottelemaan agility rataa.

Agility kisa alkoi kuuden paikkeilla illalla. Rata oli mukava eikä kovin vaikea, mutta siinäkin oli omat kikkailunsa, joihin oli mahdollisuus kosahtaa. Yoyolla oli lähtönumero 1, mutta ennen Yoyoa starttasi nollakoira. Nollakoirana toimi meidän oma pikku mummo eli Reetta, joka oikeasti kisaa medi 3-luokassa, mutta Herralla antoi Siirille ja Reetalle luvan mennä minien nollakoirana. Hienostihan se sujui mitä ehtisin nähdä keskittyessäni omaan suoritukseeni.
Noh, sitten oli Yoyon vuoro. Alku sujuikin mallikaasti, mutta sitten juuri siinä vaikeimmassa kohdassa menin itse mokaamaan Yoyon suorituksen ja tuloksena hylky. Tämän jälkeen vedimme kyllä täysillä loppuun saakka, koska oli annettava yleisölle vauhdikas suoritus. Stanley puolestaan starttasi luokan viimeisenä numerolla 14. Stanleyn suorituksen ensimmäinen virhe tuli aivan alussa, kun poika otti kiellon Alta (tähän en kyllä syytä tarkkaa tiedä). Seuraava virhe tuli sitten niin hienosti alkaneiden keppien loppu päässä, jossa pojan pujottelu rytmi häiriintyi ja yksi keppiväli meni liian pitkäksi. Eli tuloksena 10 ja yli aikaa tuli lähes saman verran. Lopusta rataa vielä sen verran että se oli hyvää työskentelyä koiralta ei niinkään minulta.

Noh, ensi viikonloppuna suuntaamme kohti Turkua kisojen merkeissä!!!!