Eli ne jotka seuraavat meidän tapahtuma kalenteria huomasivat että Stanley jää tauolle agilitystä motivaatio hakuisesti. Pientä hyytymistä on ollut havaittavissa pojalla. Tauon tarkoituksena on laittaa muhimaan myös jo opitut pujottelu asiat ja katsoa mihin ne "kehittyvät" tauon aikana.
Tauon ajan harjoittelemme erilaisia temppuja. Tähän mennessä olemme treenaaneet laatikolla seisomista etujaloilla, tassun nostamista ja pään laskemista. Kuulostavat tässä todella hmm.. ei niin hienoilta, mutta olen jo ajatellut mihin näistä tempuista edetään.

Yoyolla on motivaatiota, joskin olen nyt ollut hieman ymmällään siittä että Yoyo on aloittanut komennus mielessä räksyttämisen ja pienoisen näykkimisen. Taitaa nyt olla ohjaajassa vika treenien aikana. Pitäisi saada selkeyttä ja oikea aikaisuutta lisää. Tässä rupesin samalla ihan motivaatio mielessä miettimään saavutuksiamme Yoyon kanssa ja mihin meidän olisi mahdollista päästä.

Saavutuksia:
* 1-luokasta kaksi toista sijaa ja yksi voitto (agirodussa kisaajia 33)
* 2-luokkassa kaikki nollat voitto nollia! Kaksi niistä samana päivänä Kuopiosta
* 1st Choice cupin lopputuloksissa sijoituimme 4:ksi häviten Kaylle, Sipowiczille ja Yokolle. Eroa Jouniin ja Yokoon 3pistettä
* Ensimmäinen pieni kk podengo kolmos luokassa (Stanley ensimmäinen podengo kolmosissa) 6.9.08
                     * Niin ja kolmosiin noustiin vuodessa
* 3-luokassa olemme saaneet neljä SM/MM 0:llaa, jolla parhaimmalla sijoituimme toisiksi
* Edustus paikka Hukka-Putken Piirinmestaruus joukkueessa 08, joka siojoittui viidenneksi (ja oli paras Hu-Pun joukkue)
* Treenipaikka HuPiJa-projektissa
* Lisäksi koulutukselliset saavutukset, joita en nyt jaksa listata

Ei mielestäni kovinkaan huonosti pieneksi podengoksi!