Luvassa oli tapahtuma rikas viikonloppu niin agilityn kuin muunkin elämän saralla.
Lauantaina lähdimme kisailemaan Tuijan ja Taavon seurassa Varkauteen ja sunnuntaina oli Huotarin Peten HuPiJa treenit Pieksämäellä. (Muun elämän sara jää näiden kirjoitusten ulkopuolelle)

Lauantain kisat
Olimme Kimmon Talleilla hyvissä ajoin ja saimme seurata rauhassa kuinka Medit kisasivat ekan radan ja heiltä opimme virhe paikkoja yms. Ulkona lämmittelin Yoyoa ja koitin luoda kontaktia. Jotenkin jo tässä vaiheessa tuntui ettei tytöllä ollut täysin korvat tai järki mukana, mutta rohkeasti asetuimme mukavan oloisen radan lähtöviivalle. Noh katastrofian alkoi heti! Yoyo  karkasi puomille selkäni takaa ja tämän jälkeen kun Yoyo huomasi harmistukseni ja alkoi tarjota erilaisia rata vaihtoehtoja. Päätin sitten koota itseni (kun ennen estettä  neljä meillä oli jo kolmisen hylkyä) ja vetää lopun täysillä. Eipä siittä radasta enempää.
Toinen rata oli sitten hyppis ja todella hauskan, haastavan ja mielenkiintoisen näköinen. Ennen tätä rataa Yoyo tuntui jo paremmalta ja oli saanut höyryt ulos aijemmalla radalla. Hyllyhän tältäkin radalta tuli, mutta tällä kertaa onneksi omien mokieni takia eikä koirassa ollut pienintäkään vikaa. Uusi käsky ja temppu saatiin tällä radalla heti kokeiluun. "Back"-käsky on aivan uusi meillä ja tarkoittaa sitä että Yoyon on kierrettävä takaa minun ja esteen välistä. Radalla oli sellainen sylkkäri paikka johon tätä kokeilin kaksi kertaa ja varsinkin jälkimmäisellä todella nappi suoritus.
Stanley oli tämän ajan ollut kotona Lotan kanssa ja heillä oli hienosti mennyt. Itsellä jäi hieman paha maku kisoista, mutta onneksi seuraavana päivänä oli treenit ja nämäkin olivat yhdet kisat monien joukossa.

Peten treenit
Aamulla oli aikainen lähtö kohti Pieksämäkeä ja odotettuja HuPiJa treenejä. Pete oli suunnitellut todella vauhdikaan ja opettavaisen radan, joka oli todella passeli meille.

Radalle mennessä takaraivossa kummitteli eilisen päivän tapahtumat, mutta oli pakko työntää ne syrjään ja tehdä työtä tällä radalla täysillä.
........

kerron myöhemmin näistä lisää.. Olen tulossa kipeäksi (tai olen jo) ja ajatus ei nyt kulje.... Palaillaan!