Suuntasimme hirveän tavara määrän kanssa Yoyon ja Stabin kanssa kohti Turkua torstaina. Tiedossa oli 6 starttia minulla, joista 2 Stabillä ja 4 Yoyolla ATTllä.

Perjantai päivä meni lähinnä oleskelun ja lenkkeilyn merkeissä, mutta sitten lauantaina päästiin melkein tositoimiin eli epäviralliset maajoukkue kisat, joihin Yoyo osallistui. Kisat olivat hieman huonosti järjestetyt mielestäni, koska informaation kulussa oli paljon puutteita niin aikataulujen kuin rataan tututstumisen osalta.
Noh pitkän odottelun kälkeen (suhteessa luokkiin) päästiin sitten Yoyon kanssa radalle. Oma fiilis ei oikeen ollut parhaimmillaan eikä kunnon kisa fiilistä ja draivia saatu aikaiseksi. Ylläri pylläri rata kaatui heti alun avo-keppikulmaan, joka on tuottanut meille vaikeuksia aika ajoin (pitäisköhän nyt ottaa ja laittaa kuntoon tämä asia?!?). Loppu rata sujui kivasti ottaen huomioon fiiliksen. Itse mokailin muutamia juttuja, mutta Yoyon työhön olen tyytyväinen. Varsinkin irtoamiseen!

Sunnuntaina oli sitten viralliset kisat. Kello herätti 6.30 (mutta heräsin jo 6.00) ja ensimmäinen rataan tutustuminen alkoi 8.00. Tuomarina toimi Henkka, jonka radat olivat mukavia. Kaikissa oli jokin pieni juju, mutta yleisesti aika simppeleitä.

Rata1: Yoyo oli vuorossa ensin. alun kaarrokset venyivät vähän turhan pitkiksi mielestäni. Puomin kontakti oli aika nappi suoritus eli sain Yoyon vapautettua juuri kun se pysähtyi alastulolle, jolloin suoritus oli nopea. Alta sitten tulikin ihmeellinen alastulo, kun Yoyo hyppäsi harjan yli ja noh en oikeen ole varma mitä kaikkea siinä sitten tapahtui (otti kontaktin:)) Positiivinen suoritus oli kkepeiltä seuraavalle hypylle vienti, jonka tein minulle ei niin perinteisesti ja tämä onnistui nätisti. Pussista tulo olikin sitten meille kohtalokas. Yoyo kääntyi pussissa minua kohti ja ei enää ulos tultuaan voinut korjata linjaansa ja tästä johtuen hypyltä kielto virhe.
Stabi aloitti radan hienosti istumalla paikallaan niin että pääsin kahden esteen päähän!! Tähän se alun hienous sitten loppui ;) Stabillä oli jotain omia kuvioita ja se porskutti suoraa puomille väärässä kohtaan. Loppu rata vedettiin sitten hauskaa pitäen ja vauhti harjoitellen. Loppu rata sujuikin sitten aikast hienosti. Poika hyppäsi renkaan oikein!! Ja kepit aloitettiin oikeasta välistä, mutta seuraava liukui sitten kolmos väliin. Tämän jälkeen kepit sujuikin sitten mallikelpoisesti itsenäisesti! Hyvä poika!!

Rata2: Seuraava rata oli edellinen rata väärin päin. Kuviot olivat sen verran tutut että nollaa pukkas;) Lähellä piti tilanne oli, kun Yoyo lähti karkaamaan kohti Ata ja kävikin parin sentin päässä mutta palasi takaisin. Tälläkin radalla koitin jotain mitä en normaalisti olisi tehnyt eli "back"-käskyämme käytännössä ja hienosti sujui. Nollalla oltiin 13sta :/

Rata 3: Hyppäri. Yoyo lähti taas suorittamaan rataa raivolla kauniiden huutojen kera. Alku sujui hyvin, MUTTA TAAS se p*rkeleen AVOkulma tuotti ongelmia ja Yoyo meni kakkos väliin eli oikeasti nyt treenataan lisää avoa. Hittolainen kun seuralla ei ole kujakeppejä vaan vain verkokepit, joilla en tee mitään. Yoyo hidastaa verkoilla huomattavasti. Loppusuorakin meni plörinäksi kun itse juoksin liian kovaa!!?? Ei mahdollista. Mutta hylky tästä radasta Yoyolle
Stanleyn kanssa otettiin lentävä lähtö ja alussa taas hieman Stabin omia haahuiluja, mutta tämän jäälkeen poika toimi tosi hyvin. Kepien sisään meno ja pujottelu nappiin, mutta sitten.... Lähdin askeleen liian aikaisin kohti seuraava estettä ja poika tuli liian aikaisin pois kepeiltä. Eipä haitannut vaan jatkettiin täysillä korjailematta kohti loppua, joka meni hyvin. Ehkä me näillä suorituksilla voitetaan vuoden hyllyputki palkinto;) Mutta kyllä me Stabi vielä ensi vuoden sm-kisoihin saadaan, koska tämä meno vaan paranee ja lähenee nollia!

 Tämä viikonloppuna tajusin myös että olen itse oikeasti kehittynyt ohjaajana ja monipuolistanut ohjauksiani huomattavasti!

Oli kyllä taas mukava käydä  Turussa!!! :)

1232551989_messari 2007 8271.jpg

Niin ja mummokin pääsi hyppimään vähän lämppäri hyppyjä. Intoa kyllä riitti! Nyt odotetaan ulkokautta ja kisaillaan viimeiset kisat <3 Haikeana, mutta innolla odottelen tätä.

 Niin ja Vaasaan jonne olemme menossa näyttelyyn oli ilmoittautunut 4 pientä karkeakarvasita popoa.