No niin heräiltiin tänä aamuna rauhassa (kun Yoyo oli illalla nukahtanut kirjaimellisesti kainalooni). Valitettavasti kuten oli luvattu satoi ja mietinkin hetken että lähdenkö saateeessa kävelemään Saviskaan ottamaan pientä treeniä. Lähdin! Jei!

Lämmittely tehtiin siis kunnolla kävellen vapaana ja kiinni kohti Saviskaa noin 40 minuuttia. Matkalla Yoyo pulahti veteenkin lähtiessään sorsien perään, mutta eipä se missään tuntunut kun oli jo hieman kastunut. (onneksi silloin kun olimme "reissun" päällä ei satutanut lähes ollenkaan)

Perille päästyämme kannoin ulos kopista kaksi hyppyä, joitten taakse asetin namialustan ja nameja. Lähetin (itse liikkuen) Yoyon kahden esteen taakse. Näitä toistoja otimme jonkin verran ja ihan kivasti alkoi jo innostua Yoyo tästä touhusta. Kontakteja tuli siinä sivussa otettua muutaman kerran.

Pienen tauon jälkeen kannoin yden putken ulos hyppyjen jatkoksi ja aloin pyöritellä Yoyoa näillä esteillä. Ja Jes! Yoyosta alkoi jo kuulua räyskettä tekemisen aikana, joka on erittäin hyvä merkki. Tästä on taas hyvä jatkaa etiä päin. Huomenna on luvassa hierontaa, kun pääsen koulusta ja tietenkin lenkkeilyä:)

 

Alan nyt todella luottaa siihen että tämä on hetkellinen notkahdus juoksujen takia, koska lenkilläkin Yoyo merkkaili koko ajan, jota se ei yleensä tee.