Suunnitelma: sita ei ole.. tai noh treenataan vähän mitä sattuu ja milloin sattuu `;)

Enää hassut 47 päivää H-hetkeen eli Pieksämäen toko kisoihin. Tästä voidaan vähentään 7 vuorokautta, jotka menee Itävallan reissuun eli 40 vrkta. Siis suuri APUA!!!

Paikallaan oloa ja seuraamista otetaan aikalailla päivittäin ihan kaiken muun yhteydessä mitä touhuillaan. Ne menevätkin aika mallikkaasti. Seuraaminen ei kyllä ole niin tiivis kuin kunnon tokokoirilla ja pelkään Yoyon piippailevan paikallaan makuussa (Okei suurin pelkoni on että Yoyo rupeea hepuloimaan ihan urakalla kokeessa). Paikallaan oloa treenattiin tänään treenien ohella niin että jätin Yoyon radan reunalle ja lähdin numeroimaan rataa. Ensimmäisen radan pysyi toosi hienosti paikallaan. Toisella ei sitten enää malttanut, kun menin liian kauas.

Seuraamisesta maahan meno ja seisominen toimii myös ihan mukavasti. Tällä hetkellä seisominen on vahvempi, mutta eiköhän se tästä taas muutu kun treenataan maahan menoa.

Hyppy este treffattiin tänään ensimmäistä kertaa (tai noh ei ihan, mutta kuitenkin) elämässämme. Kokeilin ihan randamilla mitä Yoyo tekee "hyppy" käskyllä. Noh ylihän se meni ja noh liikku tietenkin heti, mutta palkkasin paikallaan olosta sitten. Ja eiköpä lähtenyt toimimaan hyvin. Nyt vaan treeniä niin usein kun mahdollista, jotta jokin mahdollisuus osata tämä osuus olisi.

Meidän paravuri taitaa olla kuitenkin tuo luoksetulo, josta vauhtia ei puutu. En tiedä miten tuo tyttö on oppinut juoksemaan aivan täpöllä minua kohti ja juuri ennen sivulle tuloa jarruttaa sen verran että saa täydellisen perusasennon!

Puuttuukohan tästä sitten jokin osa-alue. Ei kai (tai noh luoksepäästävyys ja yleisvaikutelma).

Tavoitteeksi olen jo kauan sitten asettanut sen TK1sen. Toko kisoihin en ole uskaltanut lähteä, kun edelleen takaraivossa on se Yoyon ensimmäinen ja ainoa erittäin penkin alle mennyt epis. Tiedän että TK1 ei todellakaan ole meille mahdottomuus, mutta sanotaan näin etten jaksa hirveästi panostaa tokon treenaamiseen tavoitteellisesti, joten mennään aikalailla sillä mitä osataan. Toki sekään ei ole pois suljettu vaihtoehto´;) 

Muistakaa pitää meille peukkuja!! (niin ja vinkkejä otetaan vastaan!!)