Eli olen mukana KEKOA-projestissa (=kesäksi kovaan agility kuntoon) ja kohdallani projekti on edennyt hyvin (ehkä jopa liiankin hyvin). Pidän kirjaa liikkumisestani ja syömisestäni (jälkimmäinen ei ole pää roolissa, mutta mutta). Tarkoituksena on kehitää: kestävyyttä, ketteryyttä ja juoksutekniikkaa yhdessä toisten agilitaajien kanssa. Tapaamme noin kerran kuussa ja tämän välin teemme töitä itsenäisesti (ja mahdollisesti yhdessäkin jos niin sovitaan).

VKO1 oli minulle huono, koska treenit oli tauolla ja loppu viikosta akiles jänne vaivasi. Liikunta aikaa noin 650 minuuttia eli 10,5 tuntia (tosi huono saldo). Tähän en ole kuitenkaan laskenut agikisojen suoritusta ja alku viikon liikunnat on vähän hämärässä muistissa eli voi olla että oikea luku lähentelee 750 minuuttia.

VKO 2 olikin parempi ja sillä viikolla alkoin kiinnittää huomita liikkumiseen. Viikonlopun koulutus rupeama kasvatti liikunta minuutteja huikeasti (koska tuleehan minunkin siinä pompittua ees sun taas niin voi hyvällä omalla tunnolla laskea mukaan. Yhteensä liikuntaa ilman koulutuksia 1020 minuutia eli 17 tuntia ja koulutusten kanssa 1530 minuuttia eli 25,5 tuntia. Joka tarkoittaa liikunta määrän kasvaneen viime viikosta noin 40% tai noin 140 %. Toisaalta oikea vanha liikunta tapani on tältä väliltä, joten oikea kasvu on varmaan se 25%, mikä oli tavoite.

Viime viikko eli VKO 3oli vallan mainio liikunta viikko (joskin yhdestä kolmen tunnin asfaltti helvetti lenkistä tuli kyllä jalat niin kipeiksi, kun oli huonot varusteet. Ei nääs ollut tarkoitus kävellä niin paljon, mutta jalat vana vei mukanaan ;)) Noh liikunta määrä kasvoi lähes 500 minuutilla eli noin kahdeksalla tunnilla! Tähän suurimmat syylliset ovat Tiian valmennus ja tuo kolmen tunnin rupeama. Minuutteja yhteensä 1380 ja tämä tekee tunneissa 23 tuntia eli reilu kolme tuntia liikuntaa per päivä!!! WAU!

Tässä pitää nyt sitten pysyä eikä oikeestaan kannata tässä vaiheessa lisätä koska muuten oon kohta rikki jostain (ihan kun en jo valmiiks ois, mutta). Tämä viikko varmaan tuo pienen notkahduksen, kun matkustellaan 'Turkuun ja näin ollen tulee varmaan autoa käytettyä ja sit jää omat treenit välistä. Tämä toivottavasti saadaan korjattua ensi viikolla jos päästään vähän vierailemaan ex-seurani treeneissä korvausta vastaan ja sitten ajattelin että menisin tiistaina päivälllä treenaamaan varmaankin yksin, koska kaikki taitaa olla töissä siihen aikaan.

Eilen oli liikunnan täyteinen päivä. Käytiin Riitan ja Turren seurassa kertaamassa Tiian tiistain treenit ja sitten vielä tanssi treenit. Noh mutta agista lisää nyt. Ajatuksenani oli nyt hakea sitä Tiian puhumaan agrea ja oikeaa rytmitystä sitä kautta uusia "kikkoja". Alku otettiin runttaus ohjeella ja kaikki paitsi yksi kerta onnistuivat hienosti. T'ämä yksi kerta johtui omasta hätäilystä. Seuraavalla esteellä olin hyvin sen nanomikrosekunnin eellä ja jes hyvin meni. Pieni odotus kun koira oli putkessa - vastakkaisella kädellä jarrutus (jota käytän jo ennestään paljon) - jaakko, joka onnistui parin palkkaus kerran jälkeen!! WAU!! Tää treenataan kuntoon (vaikka olinkin tämän jo heittänyt romukoppaan toimiattomana) - tämä on lupaus! Tää oli se eka pätkä kun kolmessa osassa tehtiin. Lopussa "palkkasin" Yoyon ja heitin sitä vahingossa maksamakkara/pallosukalla päähän ja aikast kovaa. Yoyo alko siristää silmää osuman jälkeen ja sitä sitten seurailtiin, mutta koska koira vaikutti normaalilta muuten ja  siristely väheni koko ajan. Sairaalla tai loukkaantuneella koirallahan en treenaa!! Ja tässä oli vielä toisen ihmisen mielipide vielä mukana. 
Saksalaiset toimii meillä jo ihan hyvin (toki lisä treeni ja varmuus ei ois pahitteeksi ikinä). Ensimmäisellä kerralla vedätin liikaa ja koira jäi selän taa´, jolloin hidasti ja epävarmistui. Seraava takaakierto tehtiin kiertämällä kerran ensin tolppa, mutta tähänkin ratkaisuna ihana vastakkainen käsi!
Viimenen pätkä oli helpoin, mutta siihenkin saatiin kokeiltua uutta juttua harkinnan jälkeen: takaakierrosta suoraan persjätölle. Ja onnistui!! Näissä tilanteissa teen normaalisti liikkuvan valssin, mutta tarviihan sitä uutta kokeilla niin kuin Riitta sanoi ja itsekin aina painotan että treeneissä kokeillaan uutta!! 
Lopuksi vielä koko pätkä kerrallaan ja hyllyhän siittä tuli yhden kohdan takia: väärä putken pää kasi esteelle. Mutta kaikki vaikeet kohdat meni sika hienosti!! Jaako ja saksalainen erityisesti!! Mahtavat fiilikset kaikilla ja Yoyo ei enää siristänyt ollenkaan (Oilikaan ei huomannut) ja nyt silmä on ok täällä kotonakin.