Käytiin Yoyon, Stanin, Mikan ja Mikon kanssa kisaamassa Mikkelissä viikko sitten lauantaina. Ilma oli kolmosille suotuisa, joskin hieman kylmä.

Tänään kisasin vain Yoyolla ja Yoyon vire vaikutti hyvältä. Ensimmäiselle radalle mennessä tuntui että koira ei ollut ihan kuulolla ja kierroksia oli liikaa, joten lähdin varauksella ja ei niin revitellen ohjaamaan Yoyoa. Noh tyttöhän oli mielettömän hyvin kuulolla ja kaikki meni hyvin ja tästä tuloksena 0! Kaarrokset vähän levisivät ja kontakteja tarvii nyt lähteä miettimään, kun ne eivät ole niin nopeita koska ohjaaja varoo niitä. Mika ja Miko tekivät myös nollan! Mahtavaa nähdä kun oma koulutettava kehittyy ja tuloksia tulee!

Toinen rata menikin sitten kepeillä plörinäksi. Meille vaikein keppi kulma eli ei ihan 90 astetta, mutta melkein. Itse otin askeleen liian aikaisin sivulle ja Yoyo kakkos väliin. Loppu rata reviteltiin ja keinu otettiin sitten lentona. Taas olin koiran menoon tyytyväinen, mutta ohjaajan tarvii nyt skarpata (kuten jatkostakin kuulette). Mikalle ja Mikolle puomilta vitonen, mutta muuten taas mahtava vauhti (toki ohjaaj meinas harhautua ja ärräpäitä tuli ;))

Viimeinen rata oli sitten hyppäri ja kosahdimme samaan keppikulmaan!!!!! Ei siis voi olla totta. Loppu rata revittelyä ja tulos hylky. Saksalainen onnistui hyvin! Mikalle ja Mikolle olisi tullut aivan mahtava nolla, mutta aika +0,81 :( Noh mutta pitää nauttia kun koirat kulkee.

Stani täytti 3.10 vuosia ja lasiin tuli 7-vuotta!!! Onnea.

Eilen oltiin sitten omissa kisoissa molempien koirien kanssa. Ensimmäinen rata hyllytettiin molempien kanssa. Yoyon hylky tuli taas sen takia että vitosen jälkeen testailtiin ja reviteltiin (tämän olen nyt ottanut tavaksi että virheen jälkeen täysillä testaillen loppuun, koska vain nollalla on väliä). Kontaktit olivat nopeat ja ihan hyvät, kepeille meno hyvä ja vauhti myös hyvä!! Olen tyytyväinen. Stanihän itse asiassa starttasi ennen Yoyoa ja kaikki meni hyvin esteelle 14 asti, jonka jälkeen poika IRTOSI oma ehtoisesti väärälle esteelle. Wau!! Ei voinut kuin kehua, kun yleensä niin ohjaajassa kiinni oleva koira irtoaa!!! Mika ja Miko hyllytti radan, mutta Mikolla mahtava draivi ja kepeillä oikeen kunnon räksytys.

Toinen rata oli vain Yoyolle :) Kaikki sujui kepeille asti hyvin, mutta niiden jällkeen ajauduin väärään paikkaan, mutta sain korjattua tilanteen. Pois päin kääntö (jos se se nyt oli) onnistu hienosti. Lopussa vielä Alle vienti oli vähän kökkö. Nolla sieltä radalta tuli ja sillä hetkellä kärkeen. Noh sittenhän Essi seisoi lähes kaikki loput suoritukset radan vieressä jännittäen miten sijoituksen käy. Ja WAU Yoyo sijoittui kolmanneksi ja sai ensimmäisen SERTINSÄ kolmosista!!!!!!! Tätä on odotettu. Kiitos kaikille kouluttajille, tukijoille, onnittelijoille ja eräälle todella tärkeälle ihmiselle!!!!! Nyt saatiin se pitkään haluttu tulos ja huippu seurassa ei voi olla kuin onnellinen. Ja tämähän on vielä kaiken lisäksi taas popojen agility historiaa: ensimmäinen serti kolmosissa popoille!!! Mikalle ja Mikolle myös nolla ja sijoitus hienosti viides!

Viimeinen rata oli sitten hyppäri ja omat fiilikset oli katossa ja niinpä lähdettiin fiilistelemään sitten koko rahan edestä. Yoyo hyllytti jo esteellä numero neljä, kun koira karkas putkeen. Loppu rata fiilisteltiin ja korjattiin hienosti MAHin kisoissa tehdyt keppi virheet eli hyvä hyvä!! Stani kulki vielä paremmin kuin edellisellä radalla ja oma fiilis siitä aivan mahtava. Rata kosahti sitten kepeille, mutta koira teki hienoa työtä siihen asti. Ehkäpä tällä tahdilla saadaan se ensimmäinen kolmosten tulos kisakirjaankin. Mikalle ja Mikolle yliaika nolla, mutta hienoa menoa silti!

Ihanaa <3 Olen niin iloinen popon omistaja!