Tämän viikon agit on mennyt omien ja lainakoirien tahdeissa. Keskiviikkona en kouluttanut paljoakaan vaan "apuope" koulutteli kun ohjailin hänen koiraa. Tällä kertaa Saiman kanssa sujui jo mallikaamin, mutta petraamisen varaa on vielä. Teimme hauskaa ratapätkää, joka oli yhdistelmä vauhtia ja pientä tekniikkaa. On jännä huomata miten nuoren maksi koiran kanssa tulee toimia missäkin tilanteessa. Se tilan erilainen tarve ja kunnon saatot ovat tärkeitä. Erityisen hyvin meni pakkovalssi ja taas jos joku ei mennyt hyvin niin se oli takaakierto, kun en antanut kunnolla ohjeita. Lopussa otettiin vauhtipätkää ees taas hallia hyppy-hyppy-putki-hyppy-hyppy-putki-putki ja koirilla oli hauskaa. Yoyonkin kanssa tehtiin tämä pätkä huudolla ja riemulla.

Torstaina oli minun vuoro kouluttaa meidän ryhmää ja suunnitelmat radasta meni uusiksi ja vedettiin hatusta, kun ei oikeen sopivaa rataa tullut keksittyä kotona. Ihan haastava pätkähän siittä sitten tulikin. Yoyo teki mallikkaasti kontaktit ja liikkuikin ihan hyvin ja halukkaasti. :)

Perjantai oli lepopäivä kaikin puolin, kun talonyhtiöstä meni sähköt niin ei voinut oikeen mitään tehdä. Koulusta olisi ollut vapaata, joten olisi saanut nukkua pitkästä aikaa hieman pitempään, mutta ylläripylläri poraaminen alkoi klo 7.18 -jep jep- siinä oli ne unet. Ilta meni leppoisasti kun sähkötkin palasivat takaisin.

Lauantaina -eli siis se on tänään- herätys klo 8.30 ja ysiltä kohti hallia. Ois sitä tietenkin voinut nukkua pitempäänkin, kun nukkumaan meno hieman venyi.... 'Treenit ei mennyt kovinkaan kehuttavasti, kun tuntui ettei jalat toimineet niin yhtään ja aivot oli ihan jäässä. Treenasin Yoyon ja Sateen kanssa. Harkat oli sovellutus HUPUn kisoista viime vuodelta. Vikat vedot olivat Yoyon kanssa aina parhaita, kun itsensä virittämisessä oikeaan mielentilaan oli onkelmia. Sateen kanssa meni hienosti, kun koira on niin kuuliainen ja taitava.

Huomiseksi olen sitten suostunut menemään Saiman kanssa Annan valmennukseen, joka on kait suunntattu nuorille koirille. Aika jännää mennä valmennukseen vieraalla koiralla, mutta minkäs sitä tekee kun on hullu ja kerää näitä agi hommia itselleen. Lisäksi SM-kisa viikonloppun perjantai kisoihin taidan olla menossa lainakoiralla, kun näin pyydettiin :) Hullu mikä hullu siis. ;)