Maanatai: Yoyon kanssa 20 minuutin juoksulenkki (8 min juoksua -3 min kävelyä tahdilla) - hyvältä tuntui juosta eikä jaloissa tuntunut kävelyjen takia seuraavana päivänä.

Tiistai: Sorsis ja ulkotreenikausi korkattu Yoyon kanssa. Vauhtia ja intoa riitti (sekä itsepäisyyttä!! Oppi pari kohtaa toistamaan koko  ajan samalla kaavalla. Vaikka päälläni olisin seissyt, ei mitään muutosta tapahtunut!!). Positiivisin asia oli että Yoyolle kelpasi uusi Wubba kongi leluksi koko treenien ajan ja sillä leikittiin. Ei tarvittu namisukkaa tai namia!! WAU!! Ehkä Yoyo on vihdoin oppinut palkkautumaan lelulla.

Keskiviikko: Yoyolle kevyttä lenkkiä ja minulle Boxbic rääkkiä 75 minuutin ajan, mutta hyvää teki. Ihme ja kumma taaskaan ei tuntunut seuraavana päivänä jaloissa tai käsissä! (niin ja painoni oli laskenut, kun mittasin työpaikkani vaa'alla. Sanotaan niin että jos vielä sen vajaa 3 kiloa sais pois niin olisin aikalailla tyytyväinen - ainakin hetken)

Torstai: Ensimmäinen treenien veto uudelle ryhmälleni. Mahtava ryhmä vaikkakin shelttien täyteinen. Harmi kun itselläni oli vähän päänsärkyä ja huono olo niin ei saanut itsestään kaikkea sitä irti mitä olisi pitänyt saada.

Tulevaa....

Tänään Perjantaina: Tarkoitus käydä taas juoksemassa se noin 20 minuuttia Yoyon kanssa.

Lauantai: Riitta soitti äsken ja huomenna 10.00 sorsikseen treenaamaan :)

Sunnuntai: Aamusta kohti Mikkeliä ja Janne Pulkkilan koulutukseen Yoyon kera. Enpä ole tainnut itse koskaan Mikkelissä olla treenannut Yoyon kanssa vaikka siellä olen jo miljuuna kertaa käynyt.