Yoyo on palannut elämääni ja elämä on sitä kautta täyteläisempää ja normaalimpaa. Viikonlopun reissu Tikkurilassa toi paljon uusia ajatuksia agilitystä ja kaikkeen siihen liittyvästä (nyt yritän koostaa tekstiä seminaarista, mutta sitä on tulossa niin paljon että siinä kestää vielä jonkin aikaa).

Yoyo tuli kotiin viime sunnuntaina ja maanataina käytiin vetämässä omatoimisesti treeniä hallilla: irroittelua, keppejä, kontakteja, kutsuja, merkkausta ja välistä vetoja 20 cm estevälillä -ja aika hienosti sujui vaikka itselläni pukkasi kunnon flunssaa.

Eilen käytiin pyörähtämässä WAUn kisoissa Varkaudessa ja kepokin tuli ensimmäistä kertaa kisoihin mukaan! Odotukset eivät tulosten eikä suorituksien osaltakaan olleet kovin korkealla, koska piitkä tauko on tehnyt Yoyosta kotioloissakin todella rasittavan enrgisen.
Ensimmäistä rataa rauhoitti hieman sade, joka onneksi lakkasi lähes täysin meidän vuorolle. Yoyo eteni hienosti ja äänekkäästi. Puomin kontakti hienosti. Hieno irtoaminen takaakierrolle ja hienosti lähti vaikeaan pimeään pukteen. Kepejen lopussa oma ajoitus virhe, joten Yoyo tuli välin liian aikaisin ulos kepeiltä  - korjaus. Yoyo haki hyvin An vaikka putki oli sen alla hyvin syötillä. Yoyon An suoritus olikin sitten valtavan ööö... hieno? Se ponnasi jostain ylöstulo osan puolelta harjan yli ja mäjähti suoraa kontakti pinnalle - ei ollut ainakaan tuomarille epä selvää osuiko vai eikö :) Lopussa sitten tasajalka loikka keinulta, koska testasin pers jättöä vauhdin maksimoimiseksi. Todella tyytyväinen olen kokonaisuuteen!

Toinen rata oli sitten vielä energisempi ja tuntui että tyttö lähtee aivan käsistä, kun keskittyminen ennen rataa oli kaikki alla muualla paitsi minun kanssa tekemisessä -mm makkaran myynnissä (niih ja lämppäreillä Yoyo meinasi päivän aluksi karata metsään riehumaan... lupasi siis todella hyvää). Rata lähti sujumaan hienosti ja tatsi oli hyvä. Nyt keinu sujui mallikaasti. Pieni ajoitus virhe muurin takaaleikkuussa ja siittä kielto ja seuraavalata esteeltä eli puomilta kaunis kontaktivirhe (OPETETTAVA KUNTOON!!! taas.. huoh...). Loppu rata sujui mallikaasti. KEpit onnistu todella hyvin ja vauhti kohdillaan. Olen niin tyytyväinen kisojen suorituksiin.

Nyt vaan treenataan tauon aiheuttamat ajoitus virheet kuntoon ja hankitaan kisarutiini takaisin niin kyllä se siittä taas lähtee!!

 

Niin ja nyt alkaa se 2 kuukauden koeaika ;)