Eilisissä treeeissä Yoyo oli todella villillä ja vallattomalla tuulella. Lämmittely lenkiltä karkasi moikkaamaan Riitta ja koiruuksia ihan yht'äkkiä. Kuuli jostain Riitan äänen ja päätti vähän karata. Radalla toiminta oli myös aikalailla vallatonta. Tosin se vallattomuus tuntui tuovan vauhtia ja irtoavuutta mukavasti poposeen. Ratojen välissä tein Yoyon kanssa seuraamista, paikkallaan makuuta ja jättäviä liikkeitä, joissa niissäkin oli osansa vallattomuudesta mukana. Tosin suht hyvin tytteli piti päänsä kasassa ja keskittyi. Eri asia oli sitten huvikseni tekemä sik-sak tehtävä, jonka aikana nähtiin jos jonkin näköistä pyörintää, pomppua ja kuperkeikkaa.
Vallattomuuden kohokohta oli rallattelu ratamme, jolla oli tarkoitus pitää hauskaa. Yoyo päätti antaa kaikille naurun aiheen. Mielettömällä vauhdilla tehty An kontakti oli täydellinen juoksukotakti, mutta sitä ei haettu. Yoyo peruuttaa katseella 2on2offiin, mutta nyt sihti oli hieman huti ja tyttö peruutti putkeen. Eli teimme hienon 2on2offin putkeen!! Kaiksi kertaa!! :D

Tänään Ville Vallaton pääsi päästelemään hlyryjä popolenkillä Neulaniemessä. Jossa Yoyo pääsi juoksentelemaan Ässä ja Hertta popon kanssa.

 

Tässä lähiaikoina julkaisen tekstin, jonka avulla koitan psyykata itseäni. Huoh.. Eli kohta kuullaan taas!