Lähtö kohdat Pieksämäen kisoihin oli aivan loistava. Keskiviikkona oli lämpöä vaan alle 38°, mutta seuraavina päivinä kuume kävi joka päivä 39 ja jopa ylikin. Olin jo suunnitellut että joku saa viedä Yoyon molemmilla radoilla, mutta...

En nukkunut kisoja edeltävänä yönä kuin tunnin n. 7.00-7.45, koska yskin, hikoilin ja palelin vuorotellen. Päivällä yritin nukkua mutta ei siittääkään tullut mitään. Mutta kisoihin oli pakko mennä ja testata eka rata itse.

Jo kolmannella esteellä tajusin ettei tämä ollut koiralle reilua kun en voinut tehdä täysillä, joten perseelleenhän meni monikin asia. Heti kun mahdollista kävin muuttamassa Yoyon ohjaajaksi rakkaan koulutettavani (tai noh exähän se nykyään on :() Mikan, joka sai näin ollen urakoida kolme kertaa B-radan. 

Yoyon rata alkoi todella hyvin ja Mika teki sellaisen ratkaisun mitä itse en olisi tehnyt ja ohjaus meni nappiin. Alla Yoyo ehti komentaa Mikaa, kun ei juossut nopeasti alta pois. Ekat slalomit meni hyvin, mutta sitten seuraavassa kohtaa Mika unohti hieman Yoyon takaakierto taipumuksen. Este olisi pitänyt (loogisesti) hypätä suoraa eikä takaa, mutta tarkkana tyttönä Yoyo kiersi esteen takaa. Parit komennukset ja meno jatkui. Hienoja ratkasuja ja ajoituksia. Puomilla pieni ihmeellisyys, mutta hienoa tietää että mulla on nyt superhypervaraohjaaja Yoyolle, jos tarvitsee. Ja varmasti Mika saa viedä muutenkin Yoyoa jos vaan tilaisuuksia tulee niin taidokasta meno oli ja nolla oli toooosi lähellä°!!

Oli hienoa nähdä Yoyon työskentelyä näin katsojan roolissa. Ehkä mun pitäis hankkii se videokamera (vink vink Joulupukki ;))!!