Juu elikä käytiin kisaamassa lauantaina Varkaudessa. Radat olisivat olleet meille ihan passaavia ja jopa erinomaisia, mutta kuinkas kävikään....

Rata 1.
Alku meni aivan mahtavasti. Kepit löytyi hienosti ja oikeat putken päät. An kontakti onnistui hienosti ja seuraavat valssit onnistui hyvin. Keinulle oli vaikea kulma ja se selvitettiin hyvin, mutta sitten itsestään selvyytenä onnistuva pussi ei onnistunut! Yoyo kielsi pussin kaksi kertaa ja syy tähän löytyi kun katsoin videolta radan. Lähdin kääntämään Yoyoa jo enen pussia seuraavalle esteelle, joka merkitsi käsen katoamista ja hartialinjan vetämistä väärään suuntaan. Tähän upposi sitten ainakin 8 sekunttia siittä vaan. Loppu meni muuten hyvin, mutta puomin kontakti poing.

Rata 2.
Profiililtaan olisi tooosi sujuva ja helppo. Alku tuntuikin helpolta ei mitään, mutta piiiitkää kaarrosta tuli.. :/ Ja sitten keinun jälkeen koira katosi täysin. Ei löytynyt oikealta eikä vasemmalta. Sen jälkeen kamalia kaarroksia Yök yök yök.... Mitään kaunista sanottavaa. Lopussa saatii tuomarilta väärä tuomio monenkin mielestä puomilta. Tassu osui kontaktille, mutta tuomari ei sitä nähnyt.

Kun katsoin videoilta tuota puomin kontaktia juoksu on hyvää lähes loppuun asti mutta viimeinen askellus venyy juuri ja juuri kontaktin yli. Yoyo oikeen venyttää sitä. Nyt pitääkin tehdä päätös JATin kisojen perusteella sitten mitä noille puomin kontakteille tehdään. Rakennetaanko uudelleen vai korjataanko entiset vai mitä ihmettä. ACElle menisin ehkä muuten kontaktikouluun, mutta sinne kulkeminen on aivan liian hankalaa ilman omaa autoa. Pitää siis vähän miettiä ja puntaroida vaihtoehtoja.