Kertasin maanataina edellisen kerran muurin keppi syöttöä ja ei meinannut estenro 4 onnistua ei niin millään. Noh saatiin sitten pari onnistunutta toistoa, joista videoita tänne kai pian. Eivät ole lähelläkään sitä mitä olivat ekoissa treeneissä.

Mutta eilen käytiin Yoyon ja Kiiran kanssa taas treenaamassa. Minulla on ollut nyt aika väsynyt olo pitempään (johtunee huonoista unista, stressistä yms.) ja tuntui että ehkä itse ollut ihan kamalan skarppina treenien aikan, mutta parhaani yritin ja koiran tekivät juurin niin kuin ohjasin. Treenasimme ensin erään saksalaisen (?) ihmisen treeniä, jota Kiira oli treenannut noin vuosi sitten. itselleni hankaluuksiä tuotti päälle juoksun jälkeinen haltiinotto, sillä tein persjätön heti siihen perään. Pari kertaa Kippura jäi selän taakse ja ihmetteli mihin mennään, mutta sitten onnistui. Hyvin huomasi monessakin kohtaa tässä treenissä että Kiira on yhtä herkkä kuin Yoyo takaakierroille eli kiertoon lähetään vaikka kuinka olisi muka oikealla linjalla, joten pieni haltuun ottto että koiran sai oikealta puolelta hyppimään. Yoyolle alkuun tuntu toimivaan paremmin pakovalsii, mutta tässä piti muistaa vaihtaa kädet taas oikea aikaisesti jota jatko sujui hyvin.
Kiira epäroi ensimmäisellä kerralla putken layeröintiä (eli kolmelle hypyllä piti lähteä mutka putken taakse), mutta kerran vahvistuksen jälkeen homma sujui ongelmitta. Yoyo puolestaan irtosi hyvin, mutta kiersi viimeisen esteen ohi ja vielä ei-sitlä-minun puolelta. Layeröinniltä takaakierrolle ja takaakierto persjätölle, jotka onnistui molmpien kanssa hienosti! Taitavat tytöt <3

Seuraava treeni oli putken suiden erottelu eli kaksi uta rinnakkain eli aina kaksi suuta vierekkäin. Yoyon eka yritys meni mamman piikkiin, mutta onnistui muilla kerroilla sitten aina osumaan oikeaan reikään kahdesta valinnasta. Kiira meni heti ykkösellä oikein kaikki. Jotenkin minä taidan ohjata sitä huolellisemmin kuitenkin kun Yoyo. Ainakin mitä noita videoita katsoo. Nyt pitää laittaa aivot jumppaamaan noita Yoyon suorituksia! Yoyo alkoi vähän väsähtämään tässä vaiheessa, joten päätimme vetä Kiiralla parit kontaktit naksulla ja sitten rallia ja tuplakeppejä. Tytöillä oli hauskaa <3 Ne on niin valloittava pariskunta.

Nyt parin päivän tauko aksasta ja lauantaina Varkauteen ja toivottavasti se viimeinen nolla napsahtaa ;) 

Videoita myöhemmin..