Vihdoin ja viimein sain teknistä tukea ja videot kamerasta koneelle, joten lupailemaani video materiaalia on luvassa. Ja varoitus jos katsotte videoita joissa Yoyo esiintyy suosittelen laittamaan äänet pois tai pienelle. Se nimittäin räksyttää!

ATT-areenalla:

Treenasimme rataa ja sitten keskenämme tuollaista pientä kepi ja tekniikka hässäkkää. Ei voi todeta kun että teknisesti on kyllä taitava koira, jos vaan ohjaaja muistaisi aina ohjata loppuun asti.

http://www.youtube.com/watch?v=ZOnvn0dcVfE

ACElla:

Päästiin ACElle ja Tiian oppiin. Videon katsottuani ihmettelin kuinka hyvin niistosokkari oikeasti onnistuikaan, kun pelkään sitä. Keppien kanssa oli vähän ongelmia, kun ei vauhdin hurmassa pikkuinen meinannut taipua tokaan väliin vaan valui kolmanteen.

http://www.youtube.com/watch?v=MzKkvR7rC0s

Kiira:

Kiira on vanha tuttu koira, mutta tässä olemme toisia treenejä yhdessä. Radan alkuun kokeilimme monia ratkaisuja, mutta tässä yksi niistä ratkaisusita. Ja sit Yoyolla pieni pätkä pöksyillä.

http://www.youtube.com/watch?v=wjzYyQ1WXL0

Reetta 12,8 vuotta

Reetta pääsi vuoden tauon jälkeen hallille treenaamaan ja hauskaa oli! Vaikka ohjaukset oli vähän huteria, mutta ei se mitään. Keppejä mummo ei enää osaa hahmottaa, mutta ei se menoa haitta :D

http://www.youtube.com/watch?v=AjX1L74MuF8