Yoyon tunnelmat ekalla radalla tässä alla. Kuva osuu aika nappiin!

Eli ekarata meni päin sitä itseään ja paljon kaunista sanottavaa ei ole, mutta sanotaanpa kuitenkin jotain.

Siis tämä oli ratana ihan meille sopiva rata ja minulla oli aamulla aivan todella hyvät fiilikset tästä päivästä, mutta mutta...
Asetin Yoyon istumaan lähtöön ja tarkkailin että tyttö pitää perseensä nurmikolla, mutta eikös kohta kuulu RÄYH!! Ja Yoyo on jo vauhdissa. Pyörii esteen kaksi edessä ja katsoo minua kun ei ymmärtäisi että estettä pitää hypätä. Seison pakkovalssin jälkeen turhautuneena paikallani ja odotan että tyttö tekisi jotain esteelle. Ylläri (ja onni) se kiertää esteen väärästä suunnasta ja hyllyttää radan. Matka jatkuu puomille ja keskari nousee vielä korkeammalle hyps, humps. Ai mikä kontakti? A.... Ai mikä kontakti? Mä hyppään räyhäten sun pohkeille!! Perskele!! Hetken elämä on taas hyvää kepit menee ihan mallikaasti, mutta kun taas tulee A niin hellurei ja hellät tunteet. Koira jäähylle ennen kuin ohjaajalta palaa käämit. Oikeasti voiko vielä enemmän mennä keskari pystyssä?!!?

Rata kaksi ja ohjaaja ei ole ehtinyt nollata. Paskat fiilikset, mutta pakko mikä pakko...

Lähdin radalle erittäin rauhallisesti, eleettömästi ja hiljaa. 3-5 esteet ohjasin ulkokautta takaakierroilla ja ne meni aikalailla hyvin. Este 12 väärin päin, koska ohjaukseen tuli tahaton muutos ja koira kiersi esteen väärin. Eleettömästi loppuun asti. Ohjaaja paremmalle tuulelle, kun koira oli kuulolla eikä hölmöillyt.

Rata kolme x2

Ensin rata sheltti Kiiran kanssa. Kiira oli jo hieman väsynyt eikä tykittänyt normaalia vauhtia. Rata oli hyvä, mutta sieltä tuli hylly. Hylly johtui siittä että en kuitenkaan tuntenut koiraa tarpeeksi ja 9 esteen jälkeinen valssi jäi ahtaaksi, joka ajoi Kiiran hyppäämään esteen 10 väärin päin.

Yoyon kanssa lähdin ihan hyvällä fiiliksellä radalle ja rata tuntui aika hyvällä.väli 10-12 oli hieman hidas, mutta ei niin hidas mielestäni kuin tulos kertoo. Tultiin maaliin nollalla ja olin jo ehtinyt iloita. TURHAAN! 1,98 taisi olla yliaikaa, joka ei mielestäni kyllä ollut oikeutettua yli aikaa.

Koko kisasta jäi siis erittäin paha maku suuhun ja oli taas kyyneleet lähellä. Taidetaan taas olla lopettamassa lajia, kun ei meillä näyttä olevan mitään mahiksia pärjätä.... Huoh...
 Miks kukaan ei oo vaan suoraan sanonut että ollaan niin hitaita että ei oo mitään järkeä kisata kolmosissa ja haaveilla arvokisoista ja EO-joukkueesta? 
Olkaa pliis jatkossa rehellisiä niin ei tarvitse elää väärissä luuloissa vaan voi jäädä kotiin kitumaan ja haaveilemaan että joskus voisi olla oikeasti tasaisen hyvä koira...