Saatiin tänään lyhyellä varoitusajalla paikka ACEn treeneihin. Kiitos tarkkaavaisen Päivin. Juoksin siis töistä kaupan kautta kotiin ja vaihdoin kimpsut ja kampsut alle vartissa päälle ja reppuun. Vaikka päivästä tuli pitkä niin kyllä taas kannatti!!! 

Tässä päivän rata ja kirjoittelen ensin ajatuksia mitä tuli tutustuessa mieleen ja kerron sitten miten meni

* 1-7 helppoa kuin heinän teko, mutta 4-5 väli venyy helposti. Ajattelin tekeväni persjätön An puolelle
*8-11 "kriittinen piste" -> persjättö ennen ja jälkeen putken, johon pitäisi ehtiä
*13-14 kauhun hetket!! Meille yksi vaikeimmista paikoista
*14-21 HANAA!! linja lähelle Ata putkessa
*22-24 saksalaisella
*loppu helpponakki, mutta 25 valuu helposti molemmin puolin

Noh mikä oli sitten lopputulos

*lähtö HUOH!!
Tiialla oli minun pyynnöstä pilli ja sehän vaikutti tyttöön aika reippaasti, kuten Tiiakin totesi. Heti kun pilli soi Yoyon eleet, ilma ja istuma asento muuttui täysin. Ylläri tyttö varasti aika monesti ennen kunnollista paikallaan pysymistä, joten turrutusta tähän!
*Sain ohjattua Yoyon kahdesti esteen 2 ohi, kun hätäilin esteelle 3 -> malttia!
*3-4 pieneksi valssilla puomin puolelle -> saisi olla parempikin
*Yoyolla onnistui layerointi niin että se suoritti esteen 8 ja 9 niin että jäin lyhyen putken "väärään päähän" IHME! Tosin toisela kierroksella ei sitten heti onistunutkaan kun rynnin jo eteen päin
*13 sylivekki onnistui kaikkien yllätykseksi
* Hieno kepitys, mutta ekalla kierroksella rytmitys virhe lopussa
*23 este oli murheen kryyni!! Muuta laser-ajattelulla ja kädellä saatiin onnistumaan kohtuullisesti (susanin ajatumalli!!)
*kontaktit "kisatilanteen"omaiset... Huoh.....

Olin tosi tyytyväinen kuinka hienosti saimme tämän radan onnistumaan! Nyt vaan kun kisoissakin saataisiin palaset loksahtamaan. Tarvii varmaan mennä viheltelemään tuonne vänärin rantaan että tyttö turtuu pilliin...

Olisittepa nähneet Tiian ilmeen kun Yoyo ja Kiira vetivät tavanomaisen putkirallirumbansa treenien jälkeen kentällä!!! Voi sitä ihmetyksen määrää :) Toivottavasti saataisiin kesällä tai syksyllä ACElta treenipaikka, kun en saa haluamaani treeniä omalta seuralta valitettavasti. En sano että seuramme koulutus olisi mitenkään huonoa, mutta minulla on aika korkeat kriteerit kouluttajalleni ja vaadin kunnon antia ja paneutumista skeä panostusta kouluttajaltani. Ja tärkeimpänä ymmärrystä Yoyoon. En tätä ole vielä löytänyt seurastamme, joten katsellaan ja kuunnellaan.

Tässä lyhyesti :)