...  ne perkeleen pyörähdykset! 

Susku oli pyynnöstäni tehnyt treenin, jossa oli siivekkeen ympäri pyöräytyksiä. Ne on agilityssä se kaikkein vaikein juttu meille. En ees voi käsittää miten ne ovatkin aina niin vaikeita, että lähes automaattisesti aina tulee kielto näistä kohdista! (seuraava koira sitten osaa nämä!!!)
Tosin nyt treeneissä ei montaa epäonnistunutta ohjausta tullut Hienoa! Nyt kun näitä jaksais treenata niin ehkä me jopa joskus osattais nämä kuin vetättä vaan (tai kun takaakierrot vaan). *toiveajattelua*

Treeneistä jäi tosi hyvä tunnelma ja nyt vaan pitäis päästä treenaamaan noita lisää. Viikko on muuten sujunut mallikkaasti. Ollaan käyty tekemässä lähes päivittäin irti-lenkkejä tuossa Vänärin haapaniemen puoleisella rannalla ja poppiksella osaa olla niiiiiiin hauskaa!! Ei paljon tossut tai muutkaan vaatteet menoa haittaa. Yoyolla on kova hinku jäälle kävelemään, mutta en sitä vielä sinne päästä, koska en itsekkään uskalla mennä sinne. Mutta toivottavasti pian ois sellaiset jäät että pääsisi tuosta rannasta tekemään tunnin parin irtilenkkejä.

Viikonloppuna koitetaan ehtiä vaikkapa Puijolle lenkille pitkästä aikaa. Siellä niitä hajuaja ja reittejä on niin paljon enemmän. Onneksi tuo meidän lähiranta on myös niiiiiin hyvä lenkkipaikka.