Pari viikkoa sitten käytiin kisaamassa Hupun omissa kisoissa, joiden tuloksissa ei oikeasti ole paljoa kehuttavaa tai jälkipolville kerrottavaa. Koira toimi todella hienosti (kontakteja lukuunottamatta), mutta ohjaajan päässä pyöri niiiin paljon kaikkea muuta. Tuloksia en edes muista tältä viikonlopulta.

Tällä hetkellä ollaan Turussa. Lähdettiin perjantai illalla 23.00 bussilla Kuopista ja oltiin lauantai aamuna täällä Turussa. 12.05 alkoi sitten ex-seurani ATTn kisat, joissa starttasimme kolme starttia.
Tuloksina nolla, vitska ja nolla. Keskimmäinen vitos rata oli ehdottomasti radoista paras ja koira sekä ohjaaja liikkui hyvin. Ekan radan alun väännöt sujuivat hieman tahmaisesti vaikka takaakierrot on yleensä meidän bravuureita. Keskimmäiseltä radalta tuli kiikun kaakun kontaktivirhe puomilta. Tällä radalla kokeiltiin vähän leieröidä esteitä ja ne meni hienosti. Viimeinen rata oli todella sujuva yhtä kohtaa lukuunottamatta. Yoyo meinasikarata väärään putkeen, mutta sain tilanteen pelastettua naurujen kera :)

Lisää vapaiden fiiliksiä ja kuvia sekä videoita tiedossa loppu viikosta!